Соларен уред против мишки и плъхове, комари, хлебарки и белки VARIO, 3 в 1, Gardigo

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 91951-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 47,99 лв

Соларният, преносим уред действа ефективно срещу мишки, плъхове, против комари и други насекоми и гризачи (против мухи, хлебарки, белки). Честотата на излъчвания от уреда ултразвук се избира спрямо вредителите, които желаете да прогоните. Устройството е идеално за използване на места, където липсва електрозахранване – на къмпинг или палатка, в гаражи, под навеси, в градини и др. Изключително подходящо е за лична защита срещу ухапвания от комари през летния сезон, тъй като може да се закачи върху дреха или раница.

Захранването на уреда против комари и гризачи е със соларен панел и акумулаторна батерия 1.2 V DC 850 mA NiMh . Може да се захранва и чрез адаптер 230 V AC / 3 V DC, който не е включен в комплекта.

Устройството против гризачи и насекоми покрива площ до 25 кв.м. на закрито и до 6 кв. м. на открито.

Уредът работи срещу мишки и плъхове, комари, и белки. Честота на излъчвания ултразвук се сменя, чрез бутон.  

Позиция А – Ултразвук срещу комари - 7 kHz

Позиция B – Ултразвук срещу мишки и плъхове - 10 kHz

Позиция C – Ултразвук против хлебарки и белки - 12 kHz

Включване на уреда:

Уредът се включва и изключва чрез бутон On/ Off.

След това трябва да бъде избрана честотата на зилъчвания ултразвук (A/ B или C).
Уредът се поставя в помещението, което желаете да бъде охранявано или с лице към него.

Важно! Ултразвукът не може да преминава през прегради – Уредът не трябва да бъде покриван с дрехи, да бъде поставян зад мебели, завеси, щори и др. Устройството няма да работи достатъчно ефективно, ако не бъде разположено правилно.

Захранване: Висококачественият слънчев панел (аморфен силиций) зарежда акумолаторната батерия /NiMh/, която е част от уреда, като от едно пълно зареждане батерията ще поддържа уреда активен до 3 дни в пълна тъмнина.Също така може да се захранва от 230 V AC / 3 V DC мрежов адаптер (не е включен в комплекта).

Технически характеристики:

Площ на покритие: 25 кв.м, на закрито и 6 м. диапазон на ултразвука (под формата на ветрило)
Бутони: On / Off ключ, 3-степенна честота превключвател
Захранване: Соларен панел аморфен силиций 3 V DC, или алтернативно AC адаптер с 230V AC / DC 3 V (не е включен в комплекта)
Време на работа: около 3 дни (без светлина) заредена с пълна батерия
Размери: 8.5 см х 9.5 см х 4.5 см
Цвят: син
Гаранция: 24 месеца

Прозиводител: GARDIGO Германия

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: