Соларен уред против мишки и плъхове, комари, хлебарки и белки VARIO, 3 в 1, Gardigo

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 91951-10

Наличност: В наличност

Цена: 47,99 лв
Количество:

Мобилният соларен ултразвуков уред Gardigo Solar Vario Protection 3 в 1 се използва за защита от мишки, плъхове, белки, както и различни видове пълзящи и летящи насекоми.

Преносимият електронен апарат се захранва чрез слънчев панел и е подходящ за борба с вредители практически навсякъде. Може да бъде поставен както в дома, офиса, гаража или бараката с инструменти, така и в каравана или палатка при нощуване в открити площи. Устройството има удобна дръжка за закачена на раница или дреха, което го прави много подходящо средство за лична защита срещу ухапвания от комари и мухи през лятото.

 

Как работи комбинираният соларен уред срещу вредители?

Преносимият соларен уред на немския бранд Гардиго излъчва ултразвукови сигнали, които не се чуват от човека, но са непоносими за целевите вредители. Те създават у мишките, гризачите и инсектите чувство за безпокойство, нарушават способността им да се хранят и размножават и в следствие те напускат охраняваните зони.

Включването на устройството се извършва чрез бутонът On/ Off, а чрез останалите бутони, разположени отстрани избирате работния режим, който ви е необходим. За да работи ефективно срещу мишки, плъхове и белки в закрити помещения, апаратът не трябва да бъде поставян зад мебели, пердета и др. обекти, които могат да възпрепятстват разпространението на ултразвука. На открито срещу летящи насекоми не покривайте устройството и не го поставяйте в раницата или чантата си. Ултразвукът не може да преминава през прегради!

Има 3 работни режима, с които се избира честотата, нужна за прогонване на целевия вредител. Машинката отблъсква ефективно:

 • Комари и бълхи чрез ултразвук от 7 kHz;
 • Мишки, плъхове и бълхи при честота от 10 kHz;
 • Белки и хлебарки – 12 kHz.

Къде може да се използва соларният уред 3 в 1 срещу мишки и насекоми?

Тъй като захранването на устройството е чрез соларен панел и акумулаторна батерия 1.2 V DC 850 mA NiMh, то може да се ползва навсякъде, особено на места, където липсва електрозахранване. Малките размери на уреда го правят идеален за носене по време на почивка или разходка сред природата. Може да се ползва под навеси, в беседки, на къмпинг, при пътуване с лодка, в мазета и тавански помещения, тераси и много други.

Захранване

Соларният панел на уреда против мишки и инсекти, изработен от аморфен силиций, зарежда акумулаторната батерия, която при пълно зареждане поддържа устройството активно до 3 дни (в пълна тъмнина). Алтернативно, може да се захранва и чрез адаптер 230 V AC / 3 V DC, който не е включен в комплекта.

Предимства на Gardigo Solar Vario Protector

 • Отблъсква голям брой вредители – мишки, плъхове, белки, хлебарки, мухи и комари;
 • До 3 работа с едно пълно зареждане на батерията;
 • Обхват до 6 метра на открито и до 25 кв.м в закрити помещения;
 • Преносим уред, със соларен панел, работи навсякъде;
 • Може да се използва и за лична защита, закачен на дреха или раница;
 • Без употреба на спрейове и препарати срещу вредители;
 • Без консумативи;
 • Компактни размери: 8.5 см х 9.5 см х 4.5 см;

Гаранция и техническа поддръжка 24 месеца от Ню Фреш. 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: