Соларен уред с вода прогонващ птици, котки, кучета и диви животни, Gardigo за 100 кв.м

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 60085-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 126,80 лв

Соларен уред за прогонване на животни и птици GARDIGO

Осигурява Ви ефективната защита срещу чапли, щъркели, кучета, котки, зайци, диви животни и други.
Прогонва ги от градината и езерото с риба.
Така, без усилия запазвате градината и езерото си чисти.

Веднага след като нежеланото животно или птица попадне в охраняваната зона, се вкючва детектора за движение PIR и се активира водна струя с ширина до 10 м. 
Това плаши всяко животните или птица и те напускат зоната, която защитава уреда.
Устройството е особено подходящо за прогонване на чапли от рибарници. Уреда се захранва с помощта на соларен панел и това позволява да бъде монтиран на удобно за Вас място. Само трябва да го свържете с вода посредством обикновен градински маркуч.

Уреда за защита от животни е снабден и с мощна LED светкавица, която излъчва ярка мигаща светлина, която в комбинация със силната водна струя осигурява добра защита и през деня и през ноща.

GARDIGO Устройството се захранва от сменяем соларен панел и акумолаторни батерии /включени в комлекта/, което го прави изключително икономичен от гледна точка на консумативи. Електроният уред за защита от животни и птици охранява площ от 100 кв.м и има ъгъл на датчика за движение от 110 ° в двете посоки. Максималният обхват на датчика за прихващане на обекти е 10 м, а широчината на водната струя до 16 м. Устройството има много прецизни дюзи за разпръскване на вода, което води до икономия. При едно активиране уреда изпръсква не повече от 2-3 чащи вода под налягане. Всички дюзи може да бъдат регулирани нагоре или надолу, също така може да регулирате и обхвата на датчика за движение.

Устройство е в опаковка, която съдържа: Уред за прогонване на животни, Соларен панел, Подвижна скоба, Съединител за маркуч, 2 x AA Ni-MH акумулаторни батерии, 800 mA

Начин на употреба: 
Избирате удобно място за монтиране на уреда и само трябва да монтирате пръскачката към основното тяло на уреда. Завъртете я по часовниковата стрелка.

Поставете акумулаторните батерии в основното тяло на устройството.

Монтирайте соларният панел към уреда, след което свържете захранващият кабел на соларният панел в гнездото за включване (намира точно под контролера).

Свържете маркуча към уреда и го притегнете добре, така че да няма течове. /Внимавайте да не го притегнете прекалено много/.

Монтирайте към уреда забиващата се стойка.

Позиционирайте и насочете уреда към желаната от вас зона за охрана.

Настройки: Уреда разполага с осем режима на работа.

Технически характеристики:
Регулируем автоматичен спрей

Слънчев панел
Обхват на водната струя: до 10 м (регулируем и зависи от водното налягане)
Активиране чрез PIR детектор за движение: ъгъл приблизително 100 ° x 60 °
Контролер за чувствителност на детектори за движение
Регулируема спринклер: ляво / дясно и нагоре / надолу
Консумация на вода на активиране: приблизително 2-3 чаши
Връзка: към общи системи за градински маркучи
IP клас на защита: IPX6
Батерии: 2 x AA NiMH, 1200 mAh (включени)
Лесен за инсталиране / подравняване благодарение на земния шип
Размери: приблизително 11 х 66 х 20 см (в зависимост от положението на слънчевия панел)

Гаранция:24

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: