Меню
Количка

Силикон за монтиране на шипове против птици и котки

Силикон за монтиране на шипове против птици и котки
Силикон за монтиране на шипове против птици и котки
Силикон за монтиране на шипове против птици и котки
Силикон за монтиране на шипове против птици и котки
Силикон за монтиране на шипове против птици и котки
14.99лв
Без данък: 14.99лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 12300-920
 • Тегло: 0.45kg

Еднокомпонентен силикон CS 23 Ceresit от Henkel, предназначен за стъкло и непорести повърхности. Подходящ за използване на закрито и открито при монтиране на шипове против птици и котки. Студоустойчив и топлоустойчив, осигурява отлично сцепление.

Разфасовка: 300 мл

Цвят: няма

За най-лесна и удобна употреба се препоръчва използване на пистолет за силикон.

Предимства на силикона CS 23

 • Продуктът е напълно чист силикон, с прозрачен цвят
 • Отлично залепва за гладки повърхнини и предмети
 • Притежава много добро сцепление
 • Използва се и за пълнене на пукнатини и фуги, при остъкляване и при нужда от уплътняване на прозорци 
 • Издържа на атмосферни влияния – слънчеви лъчи, вода и широк диапазон от температури
 • Не се свива, не се напуква, не се обезцветява
 • Не е необходимо смесване и бъркане, продуктът е готов за употреба
 • Идеален за монтиране на шипове за защита от вредни птици и котки
 • Доказано качествена марка

Какъв е разходът на продукта при монтиране на шипове?

1 опакова е достатъчна за около 15-20 линейни метра. 

Преди да извършите монтажа, винаги почиствайте повърхностите с вода и препарат от екскременти и перушина и ги подсушавайте добре за постигане на най-добри резултати.

При употреба е добре температурата на продукта да бъде най-малко 20°С.

Защо да монтирате шипове против вредители със силикон?

Благодарение на доброто сцепление и лесното нанасяне продуктът е най-предпочитаният метод при монтаж на шипове против котки и птици. Не се влияе от температурите на открито (от -40°С до +150°С) , устойчив е на влага и дъжд и гарантира, че веднъж монтирани лентите против вредители ще защитават дълго собствеността ви.

Захваща без проблем върху первази, парапети, покриви, навеси и всякакви други обекти, лакирани и боядисани, и/ или изработени от PVC, метал, стъкло, и др. непорести материали.

За какви материали е подходящ силиконът?

Този устойчив силикон може да се използва при нужда от залепване на всякакви видове гладки материали – стъкла, плочки, PVC, при направата и поправка на аквариуми, при работа с алуминий и рамки от алуминий и други метали.

Подходящ е при извършване на ремонти в сгради, като уплътнил за фуги. Намира приложение и в кухни и санитарни помещения и бани, тъй като е устойчив на влага. Освен това се използва при стъклопоставяне и остъкляване на апартаменти, къщи, бараки и др. Приложим е и при общи стъкларски дейности.

Запълва отлично всички фуги и не оставя никакви цепнатини.

Съхранение

На хладно и сухо място, в неотворен флакон.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org