Меню
Количка

Раундъп Класик Про - 200 мл. срещу плевели при лозя, овощни градини, свободни площи (стърнища)

Раундъп Класик Про - 200 мл. срещу плевели при лозя, овощни градини, свободни площи (стърнища)
Раундъп Класик Про - 200 мл. срещу плевели при лозя, овощни градини, свободни площи (стърнища)
13.20лв
Без данък: 13.20лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 0033-915
  • Тегло: 0.35kg

Раундъп Класик Про - 200 мл. срещу едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели при лозя, овощни градини, свободни площи (стърнища)

 

Раундъп е препарат против плевели, който е класифициран като подходящ за употреба срещу едногодишни, многогодишни широколистни и житни представители. Те засягат овощни градини, стърнища, известни още като свободни площи и лозя. Раундъп е подходящ за прилагане във фазата на бутонизация, настъпваща малко след вегетацията. Раундъп Класик Про се предлага в разфасовка от 200 мл., която е под формата на концентрат и от нея се приготвят работни разтвори за ефективна защита. Продуктът е листен хербицид.

Можете да използвате продукта срещу плевели при люцерна, домати, фъстъци, тютюн, памук, булгур, соя, ечемик, ориз. Внасянето във фаза на бутонизация на житни и широколистни плевели се извършва в подходяща доза – 400 мл/дка за слабо наличие на растителните вредители и 1200 мл/дка при голяма гъстота. 

Ако използвате при люцерна, предварително трябва да окосите заразените насаждения и да ги премахнете. При доматите се извършва третиране по време на поникване на плодовете, а при останалите култури – преди сеитба при изникване на плевелите. При овощните градини се прилага решение при поникване на растителни вредители над 5-10 см високи. Трябва да се изчакат 10 дни след резитбата. Важно е да обърнете внимание на влажността при обработката на житните култури. Тя трябва да бъде над 30%.

Действие:

От Раундъп Класик Про концентриран препарат се приготвят работни разтвори чрез примесване с вода. При пръскане на листата с работния разтвор, течността прониква и достига до корените бързо – от 1 до 3 дни. Наличието на препарата потиска синтезирането на аминокиселини, след което плевелите загиват. При едногодишните унищожаването отнема 3 дни, а при многогодишните – около 20 дни. Подземните части, които се намират в почвата, загиват. 

Дозите, които се използват от концентираната течност, се определят в зависимост от вида на растителната култура. Можете да прилагате със специални машини за “намазване” с концентрата, както и с пръскачки, които могат да бъдат ръчни, тракторни, гръбни.

Важно е да спазвате карантинния срок, който е определен от производителя на 30 дни.

Спазвайте климатичните условия за пръскане – влажна почва, високи температури между 20 и 30 градуса, липса на валежи и наличие на слънцегреене. При пръскане трябва да се работи с ограничители и ниско налягане. В зависимост от техниката, която използвате варира и разходната норма на работния разтвор. Може да бъде между 20 и 30 л за декар площ.

Ако използвате специални машини, служещи за намазване на Раундъп Класик Про, трябва да бъдат приготвени равни части от водата и препарата. 

С този хербициден продукт можете да обработвате насаждения на овощи: лозя, круша, дюля, слива, праскова, череша, вишна, кайсия, както орех и бадем. При тях разходната норма е от 400 до 1200 мл за декар площ, като в зависимост от състоянието се преценява и количеството. При голямо наличие на плевели използвайте максималната доза, а при по-малко е подходящо да се прилага минималната.

При третиране на стърнища и ЖП гари трябва да използвате висококонцентриран работен разтвор – 1200 мл/дка. Определения от производител карантинен срок е 30 дни.

Употребата на хербицидния продукт против плевели не влияе неблагоприятно върху почвата и културите. Престоят в почвата е 2 седмици, а активното действие се потушава чрез наличието на почвени микроорганизми. Препаратът се разгражда бързо.

За постигането на максимална ефективност на Раундъп Класик Про 200 мл съобразете предварително климатичните условия, етапа на развитие на растителните вредители и начина на приложение.

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org