Пулсов оксиметър

Код на артикула: 8045-20

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 19,99 лв

Настоящият пулсов оксиметър е вид иновативно устройство с неинвазивни и постоянни характеристики за измерване на артериален SpO2 и пулса. Преносим и лесен е за бързо и точно измерване на налягането на кислорода в кръвта на човек,  (употребата преди и след спортуване, не се препоръчва). За потребители на възраст от 15 до 60 години.Принципът на оксиметъра е следният: Установена е експериментална формула за обработка на данни с помощта на Закона на Биър-Ламбърт според спектралната характеристика за поглъщане на редуцирания хемоглобин (R Hb) и оксихемоглобин (O2 Hb) в осветени и близки до инфрачервената зони. Принципът на функциониране на инструмента е фотоелектричен.

Характеристики:

 • Двуцветен OLED дисплей
 • Настройване  на дисплея директно ръчно, според необходимостта на потребителя да наблюдава данни;
 • Функция за звукова аларма;
 • Ниско потребление на енергия. 20 часа непрекъсната работа;
 • Ниска перфузия <0,6%;
 • Индикатор за ниско напрежение;
 • Автоматично изключване при липса на сигнал в продължение на 8 секунди;
 • Малък и с ниско тегло, удобен за пренасяне;

Инструкции за експлоатация: 

 1. Поставете две батерии ААА в отделението за батерия с правилния поляритет и го затворете.
 2. Поставете един от пръстите в гумения отвор на оксиметъра (най-добре е да пъхнете пръста изцяло), с нокътя нагоре, като след това освободите скобата.
 3. Натиснете еднократно бутона за включване на предния панел.
 4. Вашият пръст не бива да трепери, докато работи оксиметърът. Не се препоръчва да променяте позата на тялото си.
 5. Вижте съответните данни на екрана на дисплея.

Бележка – Моля, ползвайте медицински алкохол за почистване на гумата, която влиза в допир с пръста във вътрешността на оксиметъра, и почистете тествания пръст с медицински алкохол преди и след всеки тест. (Гумата в оксиметъра е медицинска гума, която няма токсини и не е вредна за кожата на хората).

Когато пръстът Ви е поставен в оксиметъра, повърхността на пръста Ви трябва да е отгоре.

Батерии за еднократна употреба следва да бъдат махани след употреба за дълго време.

 

Предупреждение

*Максималното време на прилагане за НАКРАЙНИК НА ПУЛСОВ ОКСИМЕТЪР на едно място е 4 часа.

*Неправилно прилагане на НАКРАЙНИК НА ПУЛСОВ ОКСИМЕТЪР с прекомерно притискане за продължителни периоди от време може да предизвика нараняване от натиска.

*Амбиентна светлина (включително фотодинамична терапия); физическо движение (НА ПОТРЕБИТЕЛЯ и външно движение), диагностично тестване; ниска перфузия; електромагнитна интерференция; HF ХИРУРГИЧНО ОБОРУДВАНЕ; дисфункционален хемоглобин; ще има отклонение за стойността на SpO2.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: