Промоция

ПРОМОЦИЯ: Звуков електронен апарат (Птицегон) с датчик за прогонване на вредни птици (Врабчета, Пчелояди, Врани, Свраки, Косове, Скорци) за 4 декара

Производител: Тайван

Код на артикула: E-3016-10

Наличност: В наличност

Цена: 145,00 лв 120,00 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Този хуманен и безвреден за околната среда метод ще реши Вашия проблем с птиците-вредители без да вреди за хората и животните. В допълнение, той също прогонва полските мишки и зайци.

С функцията PIR уредът за прогонване на птици може да бъде използван като специално устройство за сигурност. Той ще долови всяко движение на нечакан посетител и ще активира уреда за прогонване на птици.

Уредът е снабден с копче за регулиране на звука.

 

ИНСТАЛАЦИЯ

1. Прикрепете уреда за прогонване на птици към стълб или стена, в близост до които има електрозахранване. Включете адаптора към контакта и настройте копчетата съгласно Вашите желания.

2. Когато е настроен на режим PIR, уредът за прогонване на птици ще покрива зона под формата на ветрило. Светлинният LED индикатор свети непрекъснато. Когато птица прелети в обхванатата зона, уредът за прогонване на птици ще започне да излъчва повик на хищници, за да уплаши нарушителя. Може да настроите копчето за силата на звука на подходяща височина. В режим PIR не работи Интервал време.

3. Когато е настроен на режим AUTO, светлинният LED индикатор мига със скорост на Интервал от време. Колкото по-дълъг е интервалът време, толкова по-бавно ще бъде мигането. Интервалът от време може да бъде настроен от 5 до 30 минути чрез завъртане на копчето в посока на часовниковата стрелка. По такъв начин, Вие може да настроите силата на звука. Уредът за прогонване на птици ще излъчва автоматично повик на хищници на всеки от 5 до 30 минути.

4. Вградена фотоклетка ще изключи уреда за прогонване на птици, когато е тъмно, тъй като дейността на повечето птици е намалена. Също така може да изключите уреда за прогонване на птици като поставите на позиция OFF.

5. За малка зона или когато се използва по причини за сигурност, се препоръчва използването на режим PIR. За постигане на най-добри резултати окачете уреда за прогонване на птици на височина от 1 до 2.5 м над земята. Избягвайте прегради в рамките на оперативната зона на устройството.

6. За по-големи зони като ферми, градини или за прогонване на птици се препоръчва използването на режим AUTO и настройването на Интервал от време съобразно Вашите нужди.

7. Също така се препоръчва да изпробвате различни места за разполагане, за да откриете най-ефективното местоположение за инсталиране на уреда за прогонване на птици.

 

ВАЖНИ БЕЛЕЖКИ: ·

- Не потапяйте уреда във вода или други течности. ·

- Не модифицирайте или бъркате във вътрешните компоненти на уреда. ·

- Системата за откриване PIR се включва и изключва при започване и спиране движението на топлокръвно животно.

- Уверете се, че лещите са чисти. Не пипайте лещите. Използвайте влажна тъкан, за да отстраните нежно всякакво замърсяване. Не използвайте бензин, алкохол или разтворител боя.

 

СПЕСИФИКАЦИИ:

Електрозахранване (адаптор): 220-240 V, 50/60 Hz

Изход: 12 V.

Звук: Хищнически повик на представители от семействата на сокол, ястреб и орел.

Обхват на защита:Режим AUTO: до 4 декара (когато звукът е на максимум)

Режим PIR: зона под формата на ветрило 130º, разстояние до 9.1 метра.

Материал: Кутия – пластмаса ABS

Гаранция: 2 години

Вносител за България: 
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г.С.Раковски 108, ет. 1, офис 104,
тел.:  02 / 981 32 58, GSM:  0896660843;  

www.newfresh.org 

 

 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: