Промоция

ПРОМОЦИЯ: Звуков електронен апарат (Птицегон) с датчик за прогонване на вредни птици (Врабчета, Пчелояди, Врани, Свраки, Косове, Скорци) за 4 декара

Звуков електронен апарат (Птицегон) реализира защита от нежелан достъп на птици - косове, сойки, кълвачи, лястовици, гларуси, чайки и др.

Производител: Тайван

Код на артикула: E-3016-10

Наличност: В наличност

Цена: 145,00 лв 120,00 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Звуков електронен апарат (Птицегон) реализира защита от нежелан достъп на птици (косове, сойки, кълвачи, лястовици, гларуси, чайки и др. като излъчва записани предупредителни сигнали от хищни птици като ястреби, соколи, кукумявки, подплашено ято, скорец в беда и др.
Природният инстинкт на повечето видове птици, гризачи и дребни хищници не им позволява да навлизат в зоната на действие на уреда, което защитава Вашия обект от тях. Записаните свуци са резултат от продължителна изследователска работа и е защитен с патент.
Уреда се състои от звуков излъчвател, инфрачервен сензор, регуратор на силата на звука, превключвател за избор на режим - оформени в един корпус и отделен захранващ адаптер 220VAC/12VDC.
Птицегонът притежава два режима на работа:
I. При първия режим - "PIR" вградения инфрачервен сензор регистрира присъствието на птица или животно (всеки "топлокръвен" обект) в зоната пред уреда от 130 градуса и на разстояние до 10 метра, след което се излъчва серия от предупредителни сигнали.
Силата на предупредителните сигнали може да бъде регулирана в зависимост от желания ефект на защитата.
II. При втория режим - "AUTO" уредът излъчва серия от предупредителни сигнали през интервал от време, който може да бъде регулиран между 5 - 30 минути. Така се постига превантивна, постоянна защита на охранявания обект.
При първият режим уредът може да бъде използван и като класически уред за защита на малък обект от нежелано присъствие, като издаването на предупредителен сигнал от уреда се счита за сигнал към охраната за наличие на нарушител в защитаваната територия.
При максимална сила на звука птицегона може да охранява площ до 4 декара. Той се захранва с адаптер от мрежата за 220V, като към уреда се подава безопасното напрежение от 12V, приложимо при експлоатация на уреди на открито.
Посредством птицегона се реализира надеждна и евтина защита на земеделски и рибовъдни обекти, на летища и навсякъде, където нашествието на птици, полски и горски гризачи и дребни хищници създава проблеми на стопаните.
Уреда предлага един съвременен, хуманен и безопасен начин на защита от нежелано присъствие на птици.

СПЕСИФИКАЦИИ:
Електрозахранване (адаптор): 220-240 V, 50/60 Hz
Изход: 12 V.
Звук: Хищнически повик на представители от семействата на сокол, ястреб и орел.
Обхват на защита:Режим AUTO: до 4 декара (когато звукът е на максимум)
Режим PIR: зона под формата на ветрило 130º, разстояние до 9.1 метра.
Материал: Кутия – пластмаса ABS
Гаранция: 2 години

 

 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: