Меню
Количка

Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче

Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
Метален тунелен капан за къртици и сляпо куче
11.99лв
Без данък: 11.99лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 3025-10
  • Тегло: 0.30kg

Капанът за къртици и сляпо куче е ефективно средство за борба с вредителите. Притежава устойчивост, която се дължи на материала за изработката му – неръждаема стомана. Този метален продукт е висококачествен метод за унищожаване и прогонване на гризачите от вашия двор и градина. 

 

 

Начин на действие:

Поставянето на металния тунелен капан се извършва след обособяване на тунела на къртиците. За премахването на вредителите трябва да действате деликатно и да приложите примамката, без да разрушавате самия тунел. Преминавайки през този продукт, къртиците умират моментално след задействането.

Пружините, с които разполага металния тунелен капан за къртици и сляпо куче, действат като примамка. Те трябва да се натиснат и да се застопорят от щифта за заключване, който от своя страна подлежи на закачане за спусъка.

Конструкцията му е лесна и едновременно с това значително ефективна, защото смъртта при гризача настъпва моментално. Благодарение на неръждаемата стомана, от която продуктът е изработен, устойчивостта е голяма както в суха, така и във влажна среда.

Предимство на устройството е, че независимо от посоката на движение на гризачите – от лява или дясна страна, то се задейства и ги унищожава. 

При преминаване на тунелното пособие за борба с гризачите, бозайникът бута спусъка и освобождава щифта за заключване, при което се улавя ефективно и здраво без възможност да избяга.

Начин на прилагане:

  1. Примамката трябва да бъде натисната надолу до достигането на тялото на капана.
  2. Сложете щифта върху примамката и го закачете за кукичката, която се намира на спусъка.
  3. Повторете действията от точка 1 и 2, защото действието е двустранно.
  4. Изкопайте дупка в пръстта, която трябва да бъде достатъчно голяма, за да може металното тунелно средство за къртици да бъде поместено, като внимавате да уцелите самия тунел и да не го разрушите. Примамката трябва да бъде на дъното на тунела.
  5. Използвайте съд, който има плътно покритие и го поставете върху металното тунелно средство за унищожаване на къртици. Не трябва да избирате прозрачни такива, защото навлизането на светлина и въздух ще отблъсне вредителите и те няма да доближат.
  6. Проверявайте капана всеки ден за наличието на вредители като отваряте капака. Ако до 2 седмици няма видим резултат, е добре да комбинирате металното средство с биоцид под формата на препарат. 

Устройството няма противопоказания, не съдържа химически елементи и не налага специални мерки при поставяне. За пълна безопасност дръжте далеч деца от мястото, на което се намира тунелния капан. 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org