ПРОМОЦИЯ: Гел за хлебарки МАКСФОРС (BAYER) - 5 гр.

Привлекателна хранителна примамка за максимално бързо привличане и бързо действие. Доказан в практиката да контролира всички основни видове хлебарки - дългосрочен контрол на хлебарки.

Производител: BAYER - Германия

Код на артикула: P-1159-908

Наличност: Изчерпан

Цена: 15,50 лв

Доказан в практиката да контролира всички основни видове хлебарки - дългосрочен контрол на хлебарки.

Привлекателна хранителна примамка за максимално бързо привличане и бързо действие започват да се хранят с МАКСФОРС веднага, след като бъде приложен първите признаци за действие на имидаклоприда могат да се наблюдават след 10 мин., а умрели хлебарки се виждат след 1 час до 24 часа след третирането - максимален ефект се постига в рамките на 6 дни и продължава няколко месеца, според нивото на нападение и докато има наличен гел.

Използване - удобна за използване опаковка - спринцовка с предпазител за многократна употреба - не се изисква допълнителен апликатор - бързо и лесно апликиране - истинска алтернатива на пръскането.

Ефект на доминото - оцелелите изяждат умрелите (некрофагия), така имидаклопридът може да попадне от една хлебарка в друга - ефектът на доминото допринася за пълния контрол на хлебарките, като така се подобрява и възможността за действието на имидаклоприд. Минимално притеснение за клиента -дискретно, непречещо приложение - не е необходима подготовка, например изпразване на шкафове - без мирис, не оставя петна и не се вижда - идеален за използване в проблеми зони - например близо до електрически уреди и оборудванe.

БЛАТАНЕКС съдържа 2,15% обемни процента активен имидаклоприд, хлорникотинилов инсектицид във вид на млечно оцветен гел, който изглежда чист и незабележим при употреба. Имидаклоприд действа върху различно целево място от повечето инсектициди. Той действа върху централната нервна система на насекомите, като блокира постсинаптичните никотинергични ацетилхолонови рецептори.

БЛАТАНЕКС е готов за използване и подходящ за целогодишно приложение. Не се изисква подготовка или разпръскващо устройство (пулверизатор). Няма риск от разливане. Малка възможност за грешка на оператора. Може да се използва при широк диапазан от температура.

БЛАТАНЕКС се залепва за чисти повърхности. Стои там, където е поставен и не тече дори при температура до 54 С. Веднъж приложен гелът е устойчив на съхнене и остава мек и примамлив за хлебарките продължително време.

Разходна норма: 1 капка (0,1 g с диаметър 5 mm) / 1 m2  - при заселеност с Blatella germanica (кафява хлебарка); 2 капка (0,1 g с диаметър 5 mm) / 1 m2  - при заселеност с Blatta orientalis (черна хлебарка). Може да се прилага и като тънка ивица, еквивалентна на 1 капка. 

Интервал от време между третиранията: обработката може да се приложи при необходимост след 3-6 месеца.

 

 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: