Меню
Количка

Мусцид 100 СГ - 750 гр. Препарат за мухи

Мусцид 100 СГ - 750 гр. Препарат за мухи
Мусцид 100 СГ - 750 гр. Препарат за мухи
Мусцид 100 СГ - 750 гр. Препарат за мухи
Мусцид 100 СГ - 750 гр. Препарат за мухи
Мусцид 100 СГ - 750 гр. Препарат за мухи
144.88лв
Без данък: 144.88лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 201021-901
  • Тегло: 0.95kg

Мусцид 100 СГ има моментален унищожаващ ефект. Действието му е силно привличащо и има доста голяма ефективност срещу мухи. Това се дължи на комбинацията между хранителни атрактанти и феромони. 
Много подходящ за прилагане в закрити помещения от типа на промишлени сгради, жилищни, обществени и други. Прилага се и в животновъдството.

Какво представлява препаратът?

Това е водоразтворима суха гранула, с която се приготвят разтвори на водна основа и се пръска около врати, прозорци и места, на които има по-голямо струпване на мухи. Използва се за контрол на популацията на мухи в закрити помещения. Разфасовките са от 25 гр. , комплект от 10 бр. х 25 гр. с отстъпка или и от 750 гр.

Начин на употреба

Препарат Мусцид 100 СГ се нанася чрез намазване с четка или като напръскате с ръчна пръскачка. Тъй като препаратът е под формата на гранули, за да можете да го използвате, трябва да направите разтвор с вода. В зависимост от помещението, което се нуждае от третиране против насекоми и конфигурацията му, продуктът се разрежда спрямо инструкции, които трябва да се спазват стриктно. Мусцид 100 СГ се прилага по следния начин:

1. За обработка чрез намазване:
250 грама от Мусцид 100 СГ се разтваря с 160 милилитра вода. Намазването се прави на разстояние от 20 см като е достатъчно точковите намазвания да се около 25-35 за всеки сто квадратни метра. Поставяйте върху осветени зони и върху чисти повърхности.

2. При обработка чрез опръскване:
250 грама от препарата се разрежда в 2,5 литра вода. Разтворът стига за обработка на сто квадратни метра площ. Полученият разтвор трябва да се разклати енергично, след което да се напръскат местата, на които кацат мухите. Достатъчно е поне 1/3 от площта да бъде опръскана, за да има ефект. Не е необходимо да обхващате цялата площ.  Можете да използвате спринцовка, за да дозирате по-прецизно Мусцид 100 СГ. Нанася се лесно и с пулверизатор за цветя. Можете да използвате ръчна или гръбна пръскачка, за да обхванете по-големите площи.

И при двата случая можете да обработвате с Мусцид 100 СГ около вратите и прозорците, както и по стените, ако е възможно. Ако ще използвате препарата за третиране във ферми, можете да пръскате и когато животните са там, но трябва да внимавате повърхностите, които третирате да не са пряко достъпни и да не попада от Мусцид 100 СГ върху храната и водата им.

Особености на Мусцид 100 СГ

Препаратът има тройно привличащо действие, което е доста силно и затова и ефикасността на инсектицида е толкова висока. Активното вещество, което се съдържа е от ново поколение – ацетамиприд и е от групата на нео-никотиноидите. 

Този препарат е нетоксичен и е одобрен от Министерството на здравеопазването. Подходящ е за борба с мухите в различни сгради, дори и жилищни. За да е безопасно трябва да се спазват стриктно инструкциите за разреждане и обработка. Трябва да се пази далеч от деца, както и от храни и продукти, напитки и други. 
Произходът на Мусцид 100 СГ е Франция. Съдържанието на инсектицида е сто грама ацетамиприд и сто грама Мускалур.

Как действа Мусцид 100 СГ?

Препаратът има стомашно, както и контактно действие, което кара мухите да спрат да се хранят. По този начин умират веднага. Мусцид 100 СГ няма мирис и не оставя следи. Лесен е за приложение и затова е толкова предпочитан. Остатъчното му действие е доста дълго – най-малко 30 дни. Ако го комбинирате с ларвицид ще решите проблема си с унищожаването дори и в трудни обекти, каквито се смятат животновъдните ферми.
Разходната норма на препарата е за всеки 30 грама от Мусцид 100 СГ е достатъчен за обработка на 10 квадратни метра площ.

Колко често прилагаме препарата за мухи?

Този инсектицид има дълго действие и затова не е нужно интервалите на повторно пръскане или намазване да са по-кратки от един месец. Трябва да имате предвид все пак и температурата, влажността, вида, честотата на почистване, които имат повърхностите, които сте третирали.

 

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил, използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org