Препарат за мравки Добол 2 МГ (5 кг.)

Препарат за борба с мравки на закрито и открито. Водоразтворими микрогранули с атрактант.

Производител: Франция

Код на артикула: P-1080-901

Наличност: В наличност

Цена: 94,99 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Област на приложение: Инсектицид за борба с мравки на закрито (в битови сгради, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, обекти за производство и търговия с храни, здравни и лечебни заведения, транспортни средства, ветеринарни обекти, животновъдни ферми) и на открито (дворове, градини, первази на прозорци, около основи на сгради).

Категория на потребителите: професионална.

Вид на биоцидния препарат: водоразтворими микрогранули, примамка.

Начин на употреба: Препаратът е готов за употреба. Предствалява микро-гранули с дълго последействие. Няма мирис. Третират се местата, където мравките се движат и/или стоят – покрай стените, около и в пукнатини и цепки, на входа на гнездата. Да не се прилага на места, достъпни за деца и домашни животни.

Прилага се по 3 различни начина: поръсване, опръскване и омокряне.

- Поръсване: поръсете фин слой от препарата при разходна норма от 20 г/м2 . Прилагайте бариерно третиране около местата, които искате да бъдат защитени. Не почиствайте третираните повърхности, за да се запази инсектицидната активност. Да не се допуска разпръскване на прахообразният биоцид извън третираните места, разпрашаване във въздуха и замърсяване на хранителни продукти, повърхности в контакт с храни и други повърхности и предмети, чрез които биоцидът може да влезе в контакт с кожата. Поръсването покрай стените не е препоръчително за жилищни и други помещения, в които пребивават хора, и за помещения, в които се намират хранителни продукти.

- Опръскване: 100 г от препарата в 1 л вода за 5 м2 (0,02 % по АДВ). Пръскайте от разстояние 30 см. Да се използва ръчна пръскачка с ниско налягане (до 2 атм.). Помещенията, които ще се третират, да се освободят от хора и домашни животни. Да се изнесат или покрият храни, напитки, прибори, терариуми, аквариуми и клетки с животни. Достъп на хора или животни до третираните зони: след изсъхване на третираните повърхности и добро проветряване на помещенията в продължение на 1 час. Да не се пръска включено електрическо оборудване.

- Омокряне: само за употреба на открито. В лейка се смесват 20 г от препарата с 1 л вода за 1 м2 (0.004 % по АДВ). Третират се входовете на гнездата, около тях и пътечките, по които се движат мравките.

Интервал между обработките: Обработката може да се повтори след 3 месеца при нормални условия и на всеки 30 дни при висока заселеност. Биоцидът трябва да се приложи отново в случай на почистване на повърхностите при приложение на закрито и след валеж при приложение на открито. 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: