Препарат за ларви на комари БАКТИЦИД ВП - 5 кг. за езера, реки, кладенци, потоци

Инсектицид с биологичен агент за борба с ларви на комари в биотопи, където използването на химически ларвициди е невъзможно или нежелателно (изкуствени езера, водоочисвателни инсталации, подземни водни резевоари, водохващания, кладенци, реки, потоци и езе
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 45.92 лв.

12 x 45.92 лв.

Производител: Биотек Интернешънъл, Индия

Код на артикула: P-1047-901

Наличност: В наличност

Цена: 467,00 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Бактицид ВП - Водноомокрящ се прах, Съдържа: 5-8 % делта-ендотоксин и 5-8 % спори наBacillus thuringensisvar. israelensis, щам 164, серотип Н-14

• Описание на продукта:

Инсектицид с биологичен агент за борба с ларви на комари в биотопи, където използването на химически ларвициди е невъзможно или нежелателно (изкуствени езера, водоочисвателни инсталации, подземни водни резевоари, водохващания, кладенци, реки, потоци и езера). Действието на препаратът се дължи на параспоралните кристални тела, които се отделят по време на спорообразуването на бактерията Ba­cillus thuringensisvar.israelensis. След поглъщане, кристалите се разтварят в средното стомахче на ларвите и предизвикват смърт за 2-24 часа. Тази бактерията е разпространена в природата, но е високо специфична само за ларвите на комари и не причинява вредни ефекти върху други нецелеви организми, като попови лъжички, водни кончета, мухи, бръмбари и домашни животни.

•   Начин на употреба и дози:

Разтваря се във вода и се опръсква водната повърхност. Ако пръскачката е била използвана за пръскане на други пестициди или бактерициди, преди употреба да се измие старателно с 2 % разтвор на сода бикарбонат. Разходна норма: 1 кг/2000 м2 водна повърхност през интервали от 2-6 седмици. Ако водният басей е с дълбочина повече от 0.5 метра или има гъста водна растителност, разходната норма трябва да се увеличи. Не се изисква време между приложението и достъпа на хора.

•  Опаковка: 5 кг кашон.

•   Разрешение на МЗ за пускане на пазара №: 0508-1/21.06.2007г.

• Категория на потребителите: Професионална и масова.

• Категории на опасност:  Не се класифицира в категориите на опасност. Класифицира се в група 1 - биологични агенти, които вероятно няма да причинят заболяване у хората (Наредба № 4 за защита на работещите от рискове, свързани с експозиция на биологични агенти при работа, ДВ, бр. 105,2002 г).

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: