Препарат за ларви на комари БАКТИЦИД ВП - 5 кг. за езера, реки, кладенци, потоци

Инсектицид с биологичен агент за борба с ларви на комари в биотопи, където използването на химически ларвициди е невъзможно или нежелателно (изкуствени езера, водоочисвателни инсталации, подземни водни резевоари, водохващания, кладенци, реки, потоци и езе

Производител: Биотек Интернешънъл, Индия

Код на артикула: P-1047-901

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 467,00 лв

Бактицид ВП - Водноомокрящ се прах, Съдържа: 5-8 % делта-ендотоксин и 5-8 % спори наBacillus thuringensisvar. israelensis, щам 164, серотип Н-14

• Описание на продукта:

Инсектицид с биологичен агент за борба с ларви на комари в биотопи, където използването на химически ларвициди е невъзможно или нежелателно (изкуствени езера, водоочисвателни инсталации, подземни водни резевоари, водохващания, кладенци, реки, потоци и езера). Действието на препаратът се дължи на параспоралните кристални тела, които се отделят по време на спорообразуването на бактерията Ba­cillus thuringensisvar.israelensis. След поглъщане, кристалите се разтварят в средното стомахче на ларвите и предизвикват смърт за 2-24 часа. Тази бактерията е разпространена в природата, но е високо специфична само за ларвите на комари и не причинява вредни ефекти върху други нецелеви организми, като попови лъжички, водни кончета, мухи, бръмбари и домашни животни.

•   Начин на употреба и дози:

Разтваря се във вода и се опръсква водната повърхност. Ако пръскачката е била използвана за пръскане на други пестициди или бактерициди, преди употреба да се измие старателно с 2 % разтвор на сода бикарбонат. Разходна норма: 1 кг/2000 м2 водна повърхност през интервали от 2-6 седмици. Ако водният басей е с дълбочина повече от 0.5 метра или има гъста водна растителност, разходната норма трябва да се увеличи. Не се изисква време между приложението и достъпа на хора.

•  Опаковка: 5 кг кашон.

•   Разрешение на МЗ за пускане на пазара №: 0508-1/21.06.2007г.

• Категория на потребителите: Професионална и масова.

• Категории на опасност:  Не се класифицира в категориите на опасност. Класифицира се в група 1 - биологични агенти, които вероятно няма да причинят заболяване у хората (Наредба № 4 за защита на работещите от рискове, свързани с експозиция на биологични агенти при работа, ДВ, бр. 105,2002 г).

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: