АКЦИЯ: 12 бр. Циперкап (CiperCap) 20 мл. Препарат за хлебарки, мравки, мухи и комари

Производител: Италия

Код на артикула: 4452-901

Наличност: ИЗЧЕРПАН

Биоцид Циперкап/CiperCap течност е предназначен за контрол на летящи и пълзящи насекоми (хлебарки,мравки,мухи и комари) в селскостопански, индустриални и жилищни зони, в обекти с обществено предназначение, складови помещения, производствени предприятия, обори и ферми.

Начин на употреба:

Препарата е концентрат и се разрежда с вода.
20 мл. от препарата в 600 мл. вода за опръскване на 12 м2

Микрокапсулите създават "минни поле" за насекомите и полепвар по телата им, когато преминават през третирания участък. Те ги пренасят в убежищата си и заразяват дори и укрилите се насекоми. 

Преди употреба готовия работен разтвор трябва да се разклати добре. Преди обработка помещенията да се освободят от хора, домашни животни, домашни любимци, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки на животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума.
Пръска се върху повърхностите по които насекомите кацат, преминават или на местата където се укриват.
Продуктът не оцветява стените и може да се нанася върху порьозни повърхности. Да не се нанася върху повърхности достъпни за деца и животни.
Остатъчна ефективност на продукта 21 дни.

Достъп на хора и животни в третираните зони: След изсъхване на обработените повърхности, трябва добре да  проветрите на течение в продължение на не по-малко от 1 час.

Интервал между отделните третирания: Третирането може да се повтори при необходимост.

 

 

 

 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: