Меню
Количка

Препарат Афитек Ек за Листни Въшки, Бълхи, Акари и Белокрилки - 25 мл. за 300 кв.м.

Препарат Афитек Ек за Листни Въшки, Бълхи, Акари и Белокрилки - 25 мл. за 300 кв.м.
Препарат Афитек Ек за Листни Въшки, Бълхи, Акари и Белокрилки - 25 мл. за 300 кв.м.
7.50лв
Без данък: 7.50лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на артикула: 191227-901
  • Тегло: 0.10kg

Препарат Афитек Ек за Листни Въшки, Бълхи, Акари и Белокрилки - 25 мл. за 300 кв.м.

Препарат, изцяло предназначен за механичното блокиране и премахване на листни въшки, акари, листни бълхи и белокрилки от растенията. Продуктът против листни въшки Афитек ЕК представлява мощна комбинация от различни полимерни съединения с бърз унищожаващ ефект. С този продукт могат да бъдат обработвани житни, овощни, зеленчукови, ягодоплодни и украсни култури. 

Афитек ЕК е висококачествен инсектицид с доминиращ акцент към бързото и лесно унищожаване на акарите и насекомите, които се хранят с растенията. Мощният ефект срещу въпросните насекоми се дължи на полимерните съединения, между които преобладават силиконовите. След като инсектицид бъде нанесен, съединенията се разпростират върху листните въшки, създавайки специфична тримерна полимерна мрежа върху тях. Мрежата успява да спре както физическите, така и телесните функции на насекомите, което води до бързото елиминиране, в рамките на няколко минути. 

Продуктът се предлага в разфасовка от 25 милилитра, достатъчна за третиране на 300 квадратни метра площ. Може да го откриете при нас и в голяма разфасовка от 1000 милилитра, която е подходяща за професионална употреба.
 
Важно: Афитек Ек не представлява риск за медоносните пчели, но въпреки това не е препоръчително да прилагате инсектицид, когато пчелите са в процес на събиране на нектар. Допълнително, той не трябва да се използва за билки и марули, тъй като има опасност от фитотоксичност.
 

Начин на употреба Афитек ЕК:

За да използвате Афитек ЕК, то първо трябва да приготвите работен разтвор. Приготвянето е лесно и не отнема много време – това, което трябва да направите е да напълните пръскачката, която има с вода и да налеете нужната доза от препарата. Ако смятате да го смесите с други препарати за растителна защита, то преди това пригответе разтвора от конвенционалния инсектицид, а след това добавете продукта по доза. Разтворът може да бъде използван в близките 24 часа. 
Използването е лесно, тъй като препаратът действа чрез контакт. След приготвяне на разтвора напръскайте добре повърхността на растенията. 
 

Какво може да направите за оптимални резултати?

  • Подсигурете пълно покритие на нужните части от растението.
  • Препаратът трябва да бъде приложен моментално след поява на вредители, а ако е необходимо допълнително третиране, то трябва да се извърши след минимум 7 дни.
  • Този инсектицид срещу вредители няма профилактично и превантивно действие.
  • Ако завали дъжд в рамките на осем до десет часа след нанасяне, то рискът от фитотоксичност е по-висок.
  • При наличие на цъфтеж – не пръскайте,  тъй като венчелистчетата могат да бъдат увредени.
Всички съставки на Афитек Ек отговарят на изискванията от Европейския Съюз Регламент № 1907/2006. Този инсектицид няма в съдържанието си активни вещества и не трябва да преминава регистрация, която е нужна за използването на пестициди.
 

Дози и норма на разход:

Препоръчително е да спазвате точната дозировка инсектицид спрямо растението, което ще обработвате, за да стигнете до желания ефект. 
Овощни дървета, лозя, ягодополодни60-120 мл на дка 
Украсни и зеленчукови култури5-150 мл на дка
Рози и краставици50-100 мл на дка
Патладжан, чушки, домати25-70 мл на дка
Житни култури75-150 мл на дка
Този продукт не бива да бъде използван за билки и марули, заради високия риск от поява на фитотоксичност.
 
Закупете Афитек Ек на отлична цена от NewFresh.org 
 

Правото на отказ не се прилага:

  • когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт;
  • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.
 
Спецификации:
Разфасовка:25 мл
Целеви вредител/и:Всички форми на акари, листни и щитоносни въшки, листни бълхи, белокрилки, трипсове и млади ларви на нощенки и други листогризещи и листозавиващи пеперуди
Вид на препарата:Течност
Приложение:Външно и вътрешно
Карантинен срок:Няма
Активно вещество:Полиалкиленоксид модифициран хептаметилтрисилоксан
Производител:Полша

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org