Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, полевки, работещ с батерии за 800 кв. м.

Подземният уред е хуманен начин за борбата с къртици, сляпо куче и полевки.

Производител: България

Код на артикула: E-3010-79

Наличност: В наличност

Цена: 34,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

 Електронният уред срещу подземни гризачи КR-7 Ви осигурява природосъобразен и хуманен начин за решаване на проблема с подземните гризачи.

Подземните гризачи имат слабо зрение, но в замяна на това силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. Електронният уред за борба с подземни гризачи използва тази им чувствителност. Той издава вибриращ звук с променящи се параметри и през различни интервали от време. Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Електронният уред срещу подземни гризачи е напълно безвреден за хора и домашни животни. Електроният уред срещу подземни гризачи е ефикасен срещу Къртица /Talpa Europea, L./ и Сляпо куче /Spalax Leucodon/. Уредът не влияе на червеи, попови прасета и други подземни насекоми. Електроният уред срещу подземни гризачи охранява площ от около 800кв. м. Това е кръг с приблизителен диаметър 30-35м.

Уреда излъчва мощни механични трептения и това доказа от практиката, че освен за защита от подземни гризачи (къртици, сляпо куче)  уреда е ефективен и срещу змии.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

1.Развийте капачката на уреда обратно на часовниковата стрелка. 2.Извадете вътешното тяло. 3.Поставете 3 бр. батерии /1.5V-R20/D/ по указания на етикета начин. В рамките на 15 сек. ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда. 4.Върнете вътрешното тяло в корпуса. 5.Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка. 6.Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяики го до 3/4 от дължинато му. 7.За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда. ВАЖНО 1.Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет. 2.Електронният уред за борба с гризачи работи с един комплект батерии 4-6 месеца. След този срок прверете и ако не чувате вибриращ звук – сменете батериите. 3.За да получите максимален ефект от работата на уреда, той трябва да буде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите. 4.Ефектът от работата на уреда се проявявя след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранване: 4,5V/DС (3бр. D батерии - не са включени в комплекта: 
Алкална батерия VARTA LONGLIFE ALKALINE, размер "D" (R20) 
Алкална батерия DURACELL ALKALINE, размер "D" (LR20)) 
Честота : 300-400 Hz Ефективна площ: до 800 кв.м. Мощност: 3 W Размери: дължина 37,5 см. / диаметър 6,5 см.

Гаранция: 2 год. 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: