Плашило ЯСТРЕБ с размах на крилете 54 см, прогонващо птици (Гълъби, Скорци, Врабчета, Пчелояди) и гризачи (мишки, плъхове, зайци, катерици)

Ястребът е естествен враг на гълъби, скорци, врабчета пчелояди, мишки, плъхове, зайци и катерици. Под формата на плашило, надеждно прогонва птиците от градини, балкони, дворове.

Производител: Mondo Verde - Италия

Код на артикула: REP81-10

Наличност: В наличност

Цена: 34,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Плашило - водоустойчив Ястреб с размах на крилете 54 см, прогонващо птици (ГЪЛЪБИ, СКОРЦИ, ВРАБЧЕТА, ПЧЕЛОЯДИ) и гризачи (мишки, плъхове, зайци, катерици).
 
Птиците (гълъби, скорци, врабчета, пчелояди, и др.) и гризачите (мишки, плъхове, зайци, катерици и др.) са плячка за хищните птици, поради което те се страхуват от Ястребите. Дори и най-лекото движение на вятъра, усилват реалистичността на Ястреба и това плаши птиците и гризачите. Водоустойчивият Ястреб е ефективен за прогонване на вредители както гълъби, скорци, врабчета, така и за зайци, катерици и гризачи нападащи домашните градини, овощните градини, лозята, ливадите, дворовете, балконите, терасите и др. места.
Той е са изработен от  специално обработена издръжлива, водоустойчива пластмаса, което я прави устойчива на влиянието на слънцето, вятъра, дъжда и др. атмосферни промени. 
Образецът на Ястреба има размах на крилете 54 см и може да бъде закачен посредством въже. 
Използването на  Ястреб заедно с електронно устройство за прогонване на птици увеличава многократно ефективността и съкращава времето за изгонване на вредните птици.
Ястребът е здрав и водоустойчив, подходящ за всякакви атмосферни условия.
 
Водоустойчивият Ястреб е напълно безопасно средство за природата, птиците и хората, не съдържа химикали и не замърсява околната среда!

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: