Плашило БУХАЛ с размах на крилете 110 см, прогонващо птици (Гълъби, Скорци, Врабчета, Пчелояди) и гризачи (мишки, плъхове, зайци, катерици)

Сигурен начин да прогоните гълъбите, скорците, врабчетата, пчелоядите, мишките, плъховете и катериците, е плашилото Орел.

Производител: Mondo Verde - Италия

Код на артикула: REP83-10

Наличност: В наличност

Цена: 79,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Плашило Водоустойчив Бухал с размах на крилете 110 см, прогонващо птици (гълъби, скорци, врабчета, пчелояди) и гризачи (мишки, плъхове, зайци, катерици) 
 
Птиците (гълъби, скорци, врабчета, пчелояди, и др.) и гризачите (мишки, плъхове, зайци, катерици и др.) са плячка за хищните птици, поради което те се страхуват от бухалите. Дори и най-лекото движение на вятъра, усилва реалистичността на бухала и това плаши птиците и гризачите.  Вятърът непрекъснато се променя и това движи крилата на бухала и надеждно възпроизвежда облика му, благодарение на изключително реалистичния дизайн на продукта. 
Това елиминира честото преместване на бухала, което би се наложило, ако е неподвижен. 
Водоустойчивият бухал е ефективен за прогонване на вредители както гълъби, скорци, врабчета, така и за зайци, катерици и гризачи нападащи домашните градини, овощните градини, лозята, ливадите, дворовете, балконите, терасите и др. места.
Изработен е от  специално обработена издръжлива, водоустойчива пластмаса и обработена импрегнирана хартия, което го прави устойчив на атмосферни промени. 
Плашилото има размах на крилете 110 см и може да се фиксира към земята, чрез дълъг шип, съдържащ се в опаковката.
Използването на  бухал заедно с електронно устройство за прогонване на птици увеличава многократно ефективността и съкращава времето за изгонване на вредните птици.
Напълно безопасно средство за природата, птиците и хората, не съдържа химикали и не замърсява околната среда!
 
Вносител за България: 
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г.С.Раковски 108, ет. 1, офис 104,
тел.:  02 / 981 32 58, GSM:  0896660843;  

www.newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: