Отрова за плъхове и мишки Рат Битекс 10 кг. пелети в кофа

Рат Битекс са пелети, който действат бързо и надеждно в борбата с мишките и плъховете.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 16.23 лв.

12 x 16.23 лв.

Производител: България

Код на артикула: 11-908

Наличност: В наличност

Цена: 165,00 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Рат Битекс (Rat Bittex) е готова отровна примамка за контрол на вредните гризачи. 

Съдържание:
Активно вещество: Бродифакум ( N°CAS 56073-10-0) 0.005 g / 100 g.


Начин на приложение: 

Рат битекс е подходящ за приложение на сухи места. За мишки: поставят се по 10-15 гр. пелети Рат битекс през 2-5 метра в зависимост от числеността на гризачите в обекта.
За плъхове: поставят се 30-50 гр. пелети Рат Битекс през 5-10 метра в зависимост от числеността на гризачите в обекта. Посочените количества примамка за плъхове и мишки се залагат на етапи от 7-10 дни в рамките на 21-30 денонощия. Примамките се проверяват и презареждат докато се преустанови консумацията и се установи трайна липса на активност на гризачите. Рат битекс да не се смесва с вода, олио или други мазнини и течности. Рат битекс съдържа веществото с най-горчивия вкус BITTEX NF, предотвратяващ инцидентно поглъщане на примамки и от там намаляващ тежестта на отравяне. Рат битекс е с привлекателен за гризачите вкус, дължащ се на многото добавки в примамката. Рат битекс е ефективен препарат със забавено действие, при което плъховете и мишките умират безболезнено от вътрешни и външни кръвоизливи. Рат битекс е икономичен и удобен за работа препарат. Еднократно приетата доза е напълно достатъчна и гризачите задължително умират след 4-5 мин. Не трябва да бъдае прилагана директно във вода или в райони, където преминава вода. примамката е опасна за риби и топлокръвни животни.
ВНИМАНИЕ: Да се съхранява под ключ! Да се пази от деца! Да се съхранява далече от напитки и храни! При контакт с очите да се изплакне веднага с вода и да се потърси лекарска помощ!
Първа помощ: при злополука или неразположение да се потърси незабавно медицинска помощ и когато е възможно, да се покаже етикетът.
АНТИДОТ: витамин К, (фитоменадион). R фрази -не се изискват

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: