Отрова за плъхове и мишки Ракумин паста (BAYER) паста 5 кг. за мишки, плъхове.

Ракумин е готова примамка за контрол на популацията на мишките и плъховете. Специалните пакетчета се поставят на леговища, пътеки и места за хранене на гризачите.

Производител: BAYER - Германия

Код на артикула: P-5000-908

Наличност: В наличност

Цена: 145,00 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Родентициден препарат за борба с мишки, плъхове и други гризачи.
Ракумин Паста е готова примамка и се прилага директно. Примамките (пакетчета от 10 гр.) се поставят на места с висока концентрация на гризачи. Най-подходящи места за поставянето на примамките са леговища, пътеки и  места за хранене. При поставянето на примамките да не се разкъсват единичните опаковки.

Разходна норма: 
При ниска плътност на популацията - 100 гр. (10 пакетчета) на 50 кв. м. разделени на отровни точки.
При висока плътност на популацията - 200 гр. (20 пакетчета) на 50 кв. м. разделени на отровни точки.

Отровните точки се разполагат в близост до дупките, обичайните маршрути и местата за хранене на гризачите. Ако тези места са неизвестни - отровните точки се разполагат шахматно из помещението.
Време на въздействие – 7-10 дни.Активни вещества в състава на биоцидния препарат: Куматетралил 0,0375%. Регистриран за борба с вредните гризачи в помещения и на открито.

Действие: Ракумин паста - 4 - хидроксикумарин, принадлежи към анти коагулантната група химически вещества, които повлияват механизма на кръвната коагулация на много гръбначни като предотвратява съсирването.

Екологично поведение: Ракумин паста бързо и напълно се разгражда в почвата при аеробни условия, като се минерализира до CO2 чрез микроорганизмите в почвата. Също така той се разлага в различни продукти под влиянието на светлина.
Във вода Ракумин паста не се разпада хидролично.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: