ФАКОРАТ - пелети - Отрова за мишки и плъхове - 4 кг.

Отровата за мишки и плъхове под формата на пелети е подходяща за намаляване на популацията на вредителите във всяко едно помещение.

Производител: Италия

Код на артикула: 385-902

Наличност: В наличност

Цена: 49,90 лв
Количество:

СВОЙСТВА НА ПРОДУКТА:
ФАКАРАТ пелети представлява готова за употреба родентицидна примамка, съдържаща антикоагулантна активна съставка, известна като Brodifacoum, ефикасна върху домашни мишки (Mus musculus), кафяви плъхове (Rattus norvegicus) и черни плъхове (Rattus rattus) дори след еднократно поглъщане.
Продуктът се доставя под формата на апетитна примамка във вид на пелети за всички видове гризачи, посочени в неговата спецификация.
Продуктът не предупреждава за опасността останалите живи гризачи.
ФАКАРАТ пелети съдържа горчиво на вкус вещество, предназначено да предотврати случайното му поглъщане от деца.
ФАКАРАТ пелети може да се използва вътре в и около промишлени сгради (включително складови помещения и трюмове на кораби), селски, жилищни и търговски сгради, мазета, гаражи, перални помещения и градини в населени места.

РАЗХОДНИ НОРМИ И УКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ:
Продуктът е готов за употреба и трябва да се използва при разходните норми, посочени по-долу. Не пипайте продукта с голи ръце; носете подходящи ръкавици. Родентицидните примамки трябва да бъдат поставени в подходяща кутия за примамки и да бъдат защитени от атмосферно влияние, поглъщане от нецелеви животни и изпускане в околната креда. Инспектирайте нападнатия от гризачите район и поставете кутиите с примамка в близост до техните дупки, покрай техните обичайни пътеки и върху най-гъсто населените площи.
Препоръчителните разходни норми са:
Домашна мишка: 2 предварително претеглени дози (40 g) от примамката на всеки 100 квадратни метра.
Сив плъх: 3-5 предварително претеглени дози (60-100 g) от примамката на всеки 100 квадратни метра.
Черен плъх: 3-5 предварително претеглени дози (60-100 g) от примамката на всеки 100 квадратни метра.

Маркирайте обработените площи, като ясно обозначите опасността от отравяне и необходимата първа помощ.
Сменяйте примамката в контейнерите всяка седмица, ако това е необходимо. Отстранявайте мъртвите гризачи възможно най-бързо и ги изхвърляйте съгласно действащите нормативни разпоредби. Този продукт не е предназначен за непрекъснато използване; обработката трябва да бъде с разчет да продължи в течение на максимум 6 седмици. В края на обработката отстранете контейнерите и изхвърлете всички останали примамки в съответствие с действащите нормативни разпоредби. Прочетете внимателно информационния лист за безопасност.

СЪСТАВ:
100 g от продукта съдържат:
Бродифакум (CAS no. 56073-10-0) 0.005 g
Денатониум бензоат 0.001 g
Апетитни примамки и коформуланти до100 g

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5 лв.
За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: