Наса ТАФ 20 л. срещу едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели при лозя, овощни градини, свободни площи (стърнища)

Код на артикула: 0059-930

Наличност: В наличност

Цена: 398,90 лв
Количество:

Наса ТАФ 1 л. срещу едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели при лозя, овощни градини, свободни площи (стърнища)

 

Отглеждането на какъвто и да е вид растения и дръвчета, изисква съответните грижи за тях. Пръскането срещу плевели е дейност, която съпровожда растениевъдството. За да се радвате на добра реколта, имате нужда от ефикасен препарат за трева, какъвто е Наса Таф 1 л.

Какво представлява препаратът?

Наса Таф 1 л е листен хербицид, който се използва при поникнала нежелана растителност. За да има дълготраен ефект от него, е необходимо обработките да бъдат направени при сухо време или при дъжд, който е паднал поне 6 часа след третиране с препарата. 
Желателно е пръскането да бъде извършено и при достатъчна влажност на почвата, при температури от 27 до 30 градуса по Целзий в слънчево време. За постигане на пълна ефективност, листата на бурени не бива да бъдат мокри по време на пръскането. Готовият разтвор се прилага чрез тракторна или гръбна пръскачка.

За какви култури може да се използва?

Наса Таф 1 л е подходящ за третиране на трева и плевели при:

 • безразсадни домати, памук, тютюн и фъстъци;
 • соя, цвекло, ориз, пшеница, ечемик;
 • лозя и овощни дръвчета;
 • за изчистване на стърнища и обрасли терени.

Как действа препаратът?

Наса Таф 1 л е продукт за третиране на вредна растителност, на който му трябват от 1 до 3 денонощия за постигане на очакваната ефикасност. Пръскането се извършва по листата, а впоследствие препаратът прониква през тях и се придвижва към корените. Най-напред увяхва надземната част на бурените, а скоро след това и корените изсъхват. 3-4 дена са необходими за унищожаването на едногодишните плевели, докато при многогодишните може да това се случва след 15-20 дни.

Как се правят обработките с него?

Пръскането с Наса Таф 1 л се извършва с помощта на тракторна или гръбна пръскачка, в зависимост от количеството на разтвора и големината на третираната площ. Правилната дозировка и употреба са от съществено значение за неговата ефикасност:

При овощни дръвчета и лозя: от 500 до 800 мл/дка от продукта се разреждат с 40 л вода.
За изчистване на стърнища: 400-600 мл/дка, разредени в 30 л вода. Площите се обработват пролет и есен, преди засяване и след прибиране на културата.

! За един сезон площите трябва да бъдат обработени 2 пъти през 28 дни във времето, когато тревата и плевелите са в активен растеж.

! Когато по площите има частично трева, те се обработват с Наса 360 СЛ с 2%-ен разтвор. 

! Лозята и овощните градини се пръскат 10 дена след отстраняване на издънките.

Лоза  400-1200 мл/дка
Круша 400-1200 мл/дка
Дюля 400-1200 мл/дка
Ябълка 400-1200 мл/дка
Праскова 400-1200 мл/дка
Череша 400-1200 мл/дка
Слива 400-1200 мл/дка
Вишна 400-1200 мл/дка
Кайсия 400-1200 мл/дка
Орех  400-1200 мл/дка
Бадем 400-1200 мл/дка
Стърнища и жп гари 1200 мл/дка

Предимства на продукта

 • икономичен концентрат за разреждане; 
 • не нанася вреди на засетите култури;
 • бързо се разгражда;
 • за кратко време унищожава тревата и предотвратява появата на нова;
 • изключително ефикасен и висококачествен препарат за третиране на трева и плевели на достъпна цена.

Има ли Наса Таф 1 л карантинен срок? 

Да, 30 дни.

 

Правото на отказ не се прилага:

 • когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал (напълно или частично), като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт;
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: