Мондо Верде - Лепило за мишки, плъхове, змии, гущери, пълзящи насекоми - хлебарки, мравки и др. - 135 гр.

Незасъхващо и плътно лепило за направата на капани за гризачи - мишки и плъхове, змии, гущери, пълзящи насекоми - хлебарки, мравки и др.

Производител: Италия

Код на артикула: TOP10-10

Наличност: В наличност

Цена: 4,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Незасъхващо и плътно лепило за гризачи - мишки и плъхове, змии, гущери, пълзящи насекоми - хлебарки, мравки и др. Поставя се в дератизационните кутии, дератизационните тунели, както и върху картонени или PVC плоскости.
Не се класифицира в категориите на опасност.
Не е биоцид и не изисква разрешение на МЗ за пускане на пазара.

Специално лепило за улавяне на гризачи - мишки и плъхове, змии, гущери, пълзящи насекоми - хлебарки, мравки и др. 
Този продукт не съдържа активни вещества, не се класифицира в категориите за опасност, не е биоцид и не попада под разпоредбите на директиви 67/548/ЕЕС, 1999/45/ЕС и ПМС 336/2007, както и последващите и допълнителни разпоредби на ЕС и Р България. Лепилото е незапалимо, абсолютно нетоксично, незасъхващо и без мирис. Може да се използва без риск във всякакви обекти.
ТемоБи става смъртоносен капан за гизачи, когато се нанесе върху парчета от дебел картон, шпертплат, дъска или подобен материал. Може да се добави сирене, кюспе или друга хранителна среда. Ако се нанесе върху пластмасови или картонени ленти и те се разположат на черчеветата на прозорците или около дупки, лепилото става преграда срещу гущери, мравки, бръмбари, мухи, комари, щурци и др.
В овощните градини може да се използва срещу нападение на вредни насекоми, като се намажат стеблата на дърветата под формата на пръстен. ТемоБи може да се използва напълно безопасно в хранителни обекти или там, където употребата на химикали е забранена или нежелана. Петна или остатъци от ТемоБи се отстраняват с бензин.
Да се пази от достъпа на деца.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: