Меню
Количка

Магнум биоциден гел за унищожаване на МРАВКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало

Магнум биоциден гел за унищожаване на МРАВКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало
Магнум биоциден гел за унищожаване на МРАВКИ - 40 гр. + ПОДАРЪК бутало
28.85лв
Без данък: 28.85лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 261010-901
 • Тегло: 0.10kg

Магнум гел е биоциден препарат за унищожаване на всички видове мравки в закрити помещения и открити площи. Подходящ е както за употреба в и около дома, така и за обществени сгради, предприятия и селскостопански постройки и т.н. Може да се ползва и в помещения с висока степен на влажност, в които не се препоръчва употреба на гранулирани вещества.

Представлява атрактивна гел примамка, в чието съдържание са включени силен инсектицид и растежен регулатор. Препаратът действа ефективно в рамките на няколко часа след прием.

Разфасовката е от 40 гр. На NewFresh.org ще откриете и капсули Магнум гел (3 бр х 5 г) в удобна за поставяне опаковка.

Предимства на Магнум гел за борба с мравки

 • Високо ефективен биоцид
 • Хранителна примамка, която привлича инсектите
 • Удобен, икономичен флакон
 • Идеален за фараноновите мравки, които обитават панелните жилища
 • За употреба на закрито и открито дори и на влажни места
 • Готов за ползване
 • Със силно горчиво вещество, за да отблъсне домашни любимци и/или деца от случайно поглъщане

Къде може да се ползва?

 • Жилища – в кухни и бани на къщи и апартаменти, включително в дрешници и шкафове за съхранение
 • Офиси
 • Болници, лекарски кабинети, лаборатории
 • Ферми и селскостопански постройки
 • Гаражи
 • Дворове и градини

Какво съдържа гелът Магнум?

Препаратът представлява силно концентрирана формула, където в 100 г продукт се съдържат имидаклоприд - 0.01 г и S-метопрен - 0.08 г. Гелът представлява високопротеинова и въглехидратна хранителна примамка, която привлича всички видове мравки. Действа върху цялата популация от насекоми.

Как действа Магнум гел?

След поставяне на гела, мравките работнички се привличат от атрактанта. Те успяват да отнесат препарата в мравуняка, където той бива погълнат от останалите работнички, включително от ларвите и царицата. В следствие се заразява колонията, дори и когато не знаете къде е точното и местоположение.

След смъртта на мравката-царица, популацията от насекоми намалява, а колонията загива. Хранителните биоцидни примамки са сред най-високо ефективните отрови срещу инсекти, тъй като действието им е насочено към цялата популация.

Начин на третиране с препарата магнум

Обработката се извършва чрез флакона-спринцовка. За удобство може да използвате и професионален пистолет за третиране със спринцовки срещу насекоми.

Необходимо е да се нанесат точки или линии, като разходната норма е между 1 и 3 точки, поставени във всяка една заразена зона. В случай, че има на тези места кофи за боклук или други източници на храна, преместете ги и почистете, за да може насекомите да се хранят единствено с примамката магнум, а не с отпадъци.

След изяждане на гела, нанесете отново, до пълно унищожаване на колонията. Проверявайте точките на залагане през няколко дни и добавяйте гел.

След нанасяне магнум гел действа ефективно за период до 4 месеца.

В закрити помещения

В къщи и апартаменти поставяйте гела в кухнята, коридора, близо до терасата/ балкона. Избирайте места, на които сте забелязали да преминават мравките – техните пътечки. Обработете всички цепнатини и пукнатини в стените, под разлепени тапети, близо до первазите на прозорците и вратите. Третирайте в гаража, мазето, на тавана и в близост до входната врата на жилището.
 

Сред открити площи

Ако сте открили местоположението на гнездото на инсектите, разположете точки с гел в близост до входа му. Избягвайте поставяне на гел-примамката магнум на пряка слънчева светлина, тъй като слънчевите лъчи ще изсушат препарата и ще намалят ефективността му. Обработете корнизите, каналите, отворите за кабели и тръби, които водят към вътрешността на сградата. Може да третирате върху и в основата на дървета, дънери, корени, огради в градината, саксии с цветя, пътеки и др.

Нанесете гел на прозоречните первази и рамките на вратите, за да ограничите навлизането на вредни насекоми в дома.

Правото на отказ не се прилага, когато:

 • потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
 • за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org