Магнум биоциден гел за унищожаване на МРАВКИ - 40 гр.

Гел за борба с всички видове мравки на открито и закрито. Магнум гел за мравки съдържа концентрирана формула и съчетава действието на две активни вещества.

Производител: Belgagri - Белгия

Код на артикула: 261010-901

Наличност: В наличност

Цена: 26,84 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Магнум биоциден гел за унищожаване на МРАВКИ - 40 гр. 
 

Представляват  гел  за борба с всички видове мравки на открито и закрито, в и около сгради, болници, ферми, жилища, апартаменти, гаражи, дрешници, дворове и градини. Особено подходящ за малките, кафяви (фараонови) мравки, нападащи панелните жилища. Удобен за употреба във влажни помещения, където не могат да се залагат гранулирани примамки и др.
Действат  поголовно! Магнум гел за мравки съдържа концентрирана формула и съчетава действието на две активни вещества. Съдържа силно атрактивна примамка за всички видове мравки. Те пренасят гела в гнездата си и хранят с него ларвите и царицата. Цялата колония загива дори и да не знаете къде точно се намира тя.
Лесен за употреба! Магнум гел за мравки е напълно готов за употреба. Гелът е разположен в херметични капсули. Така се запазва пресен за дълго време. Запазвате домът си чист и без остатъци от препарати.
Гела се нанася посредством апликатор или спринцовка. Поставете по няколко капки от гела.
Ако го използвате за открити места е добре да не е на пряка слънчева светлина, за да не изсъхне много бързо.
В закрити помещения го поставете на пътеките на мравките, ако не знаете къде точно минават го поставете до коштета за боклук, кухненски шкафове и др.
Съдържа силно горчиво вещество, за да се избегне случайно поглъщане от деца и домашни любимци.
 
Продуктът запазва действие до 4 месеца след поставянето.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: