Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 4-6 кг. с дървена основа

Засилва имунитета, дезинфекцира въздуха, отстранява прах, цигарения дим и други замърсители.

Код на артикула: 7333-940

Наличност: В наличност

Цена: 39,90 лв
Количество:

Лампата с хималайска сол е предназначена за пречистване на въздуха в закрити помещения. Розовият солен кристал е с обем 4-6 кг е подходящ за стаи с размери 3х3 метра. 
Солната лампа е направена от 100% чист кристал на розова хималайска сол. Не съдържа никакви вредни вещества. Доказано е, че парчетата хималайска сол подобряват качеството на въздуха в помещенията и носят редица ползи за здравето. 

Какви са положителните въздействия от лампата с хималайска сол?

 1. Почиства и освежава на въздуха – Благодарение на свойствата на хималайските кристали да привличат водните молекули, те пречистват всякакви неприятни миризми и вредни частици заедно с молекулите на водата. Прихванатите прахови и поленови частици, както и димът и неприятните миризми се заключват в солния кристал. 
 2. Генерира полезни отрицателни йони – Тези аниони се съдържат в природата в морския и планинския въздух, генерирайки ги солният кристал намалява количеството положителни йони (които са с голяма наситеност в затворени помещения, както и такива с електромагнитни полета) в стаите на дома или офиса, например. 
 3. Намалява проявите на затруднено дишане, служи за успокояване на алергии и астматични пристъпи – Вследствие на пречистване на въздуха, особено подходяща за домове, в които живеят малки деца, както и възрастни с алергии и влошено здравословно състояние. 
 4. Успокоява кашлицата и проблемите, свързани с горните дихателни пътища – Подходяща за употреба през зимата, в сезона на вирусите и бактериите, когато прекарваме повече време в дома и на закрито. 
 5. Намалява нивата на стрес, умората и създава благоприятна среда за работа – Поставено в офиса или в работното помещение, осветителното тяло увеличава работоспособността.   
 6. Служи за подобряване на съня, настроението и способността за почивка – Може да се използва в спалнята при хора, страдащи от безсъние като нощна лампа или в детската стая.  
 7. Има действие срещу статичното електричество и електромагнитните лъчения.  
 8. Има естетическа функция – Представлява красиво осветително тяло, което излъчва мека светлина, подходящо за всякакъв интериор. 
 9. Екологичен светлинен източник. 

Как да извлечем максимална полза от лампата с хималайска сол?

 • Включете лампата в дома или офиса в близост до телевизора, компютъра или друг уред, създаващ електромагнитно поле.  
 • В спалнята или детската стая, поставете уреда непосредствено до леглото или на нощното шкафче. 
 • Винаги избирайте лампата спрямо размера на солния къс и големината на помещението. 
 • За подобряване на атмосферата в големи обекти или в дома, може да използвате няколко осветителни тела с хималайска сол.

Детайли за хималайската солна лампа

 • Големина на солния кристал: 4-6 кг; 
 • Солта се добива от планината Солната верига (Salt Range), която се намира в подножието на Хималаите на територията на Северен Пакистан.
 • Подходяща за помещения с размери: 3х3 метра;
 • Дървена основа; 
 • Захранване: 15W или 25 W крушка (1 бр. крушка е включена в комплекта);
 • Продуктът е ръчна изработка; 
 • Обхват при включено положение: 2 м диаметър;
 • Обхват при изключено положение: 1 м. диаметър;
 • Дистрибутор: Ню Фреш.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: