Промоция

КОМПЛЕКТ ЗА КЪРТИЦИ: Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, змии, Silvandersson + Карбид Гранули + Метален капан за къртици

Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция

Код на артикула: 150410-328-3024

Наличност: В наличност

Цена: 71,07 лв 67,51 лв
Количество:

В комплекта са включени:

  • 1 бр. Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, змии, Silvandersson
  • 1 бр. Карбид Гранули
  • 1 бр. Метален капан за къртици

 

ПОДЗЕМЕН УРЕД ПРОГОНВАЩ КЪРТИЦИ, СЛЯПО КУЧЕ, ЗМИИ, SILVANDERSSON ЗА 1500 КВ.М.

Уредът е подземен, работещ на батерии и служи за прогонване на подземни гризачи, като къртици, сляпо куче, полевки, нанасящи вреди на градините. Устройството има доказана ефективност и срещу влечуги, като змии. Действието му е подземно, а обхватът му е 1500 кв.м. и големината му се характеризира като голямо предимство, в комбинация с ефективността. Начинът на прогонване се осъществява чрез генериране на дразнещ шум с голяма мощност за вредителите, както и механични вибрации, посредством наличието на мотор. Именно поради тази причина обхватът на защита е толкова голям. 
Уредът срещу наличието на къртици и сляпо куче може да се използва на открити площи, където тези подземни гризачи обитават, като зеленчукови и овощни градини, оранжерии.

Начин на действие

Интензитетът на излъчване на сигнала от уреда против къртици и сляпо куче е голям, което е сред основните причини за успеваемостта в премахването на вредителите. Вибрациите и неприятният шум се излъчват на фиксирана схема – за 2-3 секунди, след което устройството е неактивно 20-25 секунди. По този начин гризачите не могат да привикнат на дразнителя, който влияе на нервната им система, и ги прогонва от вашата територия. Можете да използвате и за по-големи обработваеми площи, но е подходящо да комбинирате повече от един уред. Апаратът срещу къртици и сляпо куче не изисква специална поддръжка или консумативи. Единственото, от което се нуждае, са батерии. Алкалните варианти действат с продължителност от 4 до 6 месеца. 

Монтаж

Монтирането на уреда против сляпо куче и къртица е лесно. Трябва да се снабдите с подходящ инструмент, с помощта на който да направите отвор в почвата, достатъчно голям за позиционирането на устройството. Не прилагайте сила при поставянето на накрайника в почвата, защото можете да повредите апарата. След поставянето, е важно да осигурите плътност на почвата, благодарение на която устройството да предава успешно вибрациите и да прогони подземните гризачи. Трамбоването е сред най-важните задачи, които трябва да бъдат извършени внимателно.

Когато обработвате почвата, косите тревата, разхождате се из градините или извършвате грижа за насажденията, трябва да внимавате да не повредите апарата. За целта може да поставите подходящо обозначение, което да ви сигнализира къде се намира. Действието на апарата е забавено, но ефикасно. Ще отнемат няколко дни докато подземните гризачи напуснат охраняваната зона.

Уредът срещу къртици и сляпо куче работи с батерии, които са по 1.5 V и НЕ са включени в комплекта. Средството за прогонване е с малко тегло от 400 гр и се предлага с гаранция за качество от 2 години. 

 

 

 

 

 

BROS CARBID
Наименования на активното вещество: метил нонил кетон 1,05 г/100 г (1,05%).
Съдържа: калциев карбид      
                                                                                                                                                      

Категория на потребителите: професионална

ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ЛИϹТОВКАТА ПРEДИ УПОТРEБА!

Метален капан за къртици

Капанът за къртици тип клещи е високо ефективен; изработен от висококачествена стомана и е алтернатива на химическите средства.

Капанът е лесен за инсталиране, с дълги дръжки, които осигуряват безопасена работа.                           .                                         

Добре е капанът да бъде поставене в тунела на къртицата рано на пролет.

Инструкции за употреба:

1. 2. 3.
За да нагласите капана, притиснете дръжките една към друга и нагласете свободната прастина в центъра на клипса. Не поставяйте пръстите си във вътрешността на капана. Внимателно поставете капана в дупката на къртицата, като се уверите, че дръжките на капана не са в почвата. Покрийте дупката около капана, така че да се спира цялата светлина. Дръжките на капана ще се разтворят когато се хване къртицата.
 

 

В нашия сайт ще откриете само изпитани и ефективни капани за къртици . Ако имате нужда от консултация, свържете се с нас!

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: