Промоция

Комплект против ЗМИИ: Подземен уред за 1500 кв. м. + Rettil Raus спрей прогонващи Змии, Гущери, Гекони и други влечуги

Подземният уред за борба със змии и влечуги дълготрайно ще прогони влечугите. Уредът може да се използва в комбинация със спрей Rettil Raus, за да прогони змиите по-бързо.

Код на артикула: 150485-10

Наличност: В наличност

Цена: 72,98 лв 65,68 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

1. Подземен уред

Подземеният уред работещ с батерии за 1500 кв. м. в съчетание с Rettil Raus спрей прогонващ Змии, Гущери, Гекони и други влечуги е чудесно решение за всеки двор и градина.

Подземният уред e устройство за  прогонване на къртици, сляпо куче и други подземни гризачи, които причиняват загуби в градините. Също така прогонва и змии от периметъра на действие. Характерното за това устройство е това, че се използва мотор за генериране на механични вибрации и дразнещ шум. Този факт позволява увеличаване на площта на действие на този апарат до 1500 кв.м. (кръг с диаметър 45-50 метра).  Може де се използва в дворове, зеленчуковите градини, оранжерии, овощни градини и др.

 
 
Rettil Raus са спрей съдържа ароматни есенции, действащи за отблъскване на влечуги от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.
Естествени есенции в спрея, са особено нежелани за влечугите, те им създават дисконфорт, притесняват ги и те се отдалечават от обитавани от тях места.
Подходяща за змии, гекони, гущери и влечуги като цяло. 
Той е подходящ за хоризонтални и вертикални повърхности (подове, стени на къщата, оградни стени, подпрозоречни первази, павета, алей, циментови площадки и др.).
Напръскайте със спрея пространствата, които са нападнати от влечуги или в пространствата, в които не трябва да проникват.
Продуктът е готов за употреба.
Спреят не съдържа отровен газ и вредни съставки.

 

Tuk

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: