Промоция

Комплект против ЗМИИ: Подземен уред за 1500 кв. м. + Rettil Raus Гранули прогонващи ЗМИИ

Подземният уред в комбинация с ароматните гранули могат да прогонят сигурно, надеждно и безопасно змиите, гущерите и геконите надалеч.

Производител: Тайван

Код на артикула: 150446-10

Наличност: В наличност

Цена: 72,88 лв 65,59 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Подземеният уред, работещ с батерии, за 1500 кв. м. съчетан с Rettil Raus гранули прогонващи ЗМИИ, Гущери, Гекони и други влечуги - 1000 мл е чудесно решение за всеки двор и градина.

Подземният уред e устройство за  прогонване на къртици, сляпо куче и други подземни гризачи, които причиняват загуби в градините. Също така прогонва и змии от периметъра на действие. Характерното за това устройство е това, че се използва мотор за генериране на механични вибрации и дразнещ шум. Този факт позволява увеличаване на площта на действие на този апарат до 1500 кв.м. (кръг с диаметър 45-50 метра).  Може де се използва в дворове, зеленчуковите градини, оранжерии, овощни градини и др.
 

Rettil Raus гранули прогонващи змии, гущери, гекони и други влечуги - 1000 мл, покрива площ от 50 кв. м.

Rettil Raus са гранули, съдържащи ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.
 
Естествени есенции с които гранулите са импрегнирани, са особено нежелани за влечугите, те им създават дисконфорт, притесняват ги и те се отдалечават от обитавани от тях места.
 
Подходяща за змии, гекони, гущери и влечуги като цяло. 
Дозировка: 1 мерителна лъжичка (около 50-60 мл) на всеки 4-5 кв.м. Разпръснете продукта в пространството, което е нападнато от влечуги или в пространството, в което не трябва да проникват, като: градини, къмпинги, цветни лехи, дървени трупи и др.
 
Разфасовката от 1000 мл е достатъчна за защита на площ от 50 квадратни метра.
Продуктът е готов за употреба.
 
Вносител за България: 
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г.С.Раковски 108, ет. 1, офис 104,
тел.:  02 / 981 32 58, GSM:  0896660843;  

www.newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: