КОМПЛЕКТ против ЗМИИ: Подземен уред за 1500 кв. м. + ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ BRUER - течен - 1000 мл.

Код на артикула: 150398-10

Наличност: ИЗЧЕРПАН

Подземеният уред, работещ с батерии, за 1500 кв. м. съчетан ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - течен - 1000 мл.  е чудесно решение за всеки двор и градина.

Подземният уред e устройство за  прогонване на къртици, сляпо куче и други подземни гризачи, които причиняват загуби в градините. Също така прогонва и змии от периметъра на действие. Характерното за това устройство е това, че се използва мотор за генериране на механични вибрации и дразнещ шум. Този факт позволява увеличаване на площта на действие на този апарат до 1500 кв.м. (кръг с диаметър 45-50 метра).  Може де се използва в дворове, зеленчуковите градини, оранжерии, овощни градини и др.
 
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - течен - 1000 мл. 
Готова за употреба течност с натурални есенции от различни видове етерични масла за отблъскване на змии, гущери, влечуги от третираните места.
Съдаржание: вода, нейонни емулсии, есенция и натурални масла.
 
Начин на употреба и дозировка.
Напръскайте от препарата за змии и гущери на места нападнати от влечуги или където  искате да  предотвратите тяхното присъствие като: къмпинги, градини, цветни лехи, дворни места, открити тревни площи, дървени беседки, тераси, изби и други.
Пръскайте от разстояние 30-40 см.
Препоръчителната разходна норма е 10 мл. на 1 кв.м.
Повтаряйте третирането на 8-10 дни през целия сезон или след силен дъжд.
СПРЕЯТ Е ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА
 
Спреят не съдържа отровен газ и вредни съставки.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: