Промоция

Комплект против КЪРТИЦИ: Подземен уред за 1500 кв. м. + Водоустойчив гел

Комплектът от подземен уред и гел за борба с къртици и слепи кучета е ефективен метод за прогонването на вредителите от градините и оранжериите.

Код на артикула: 150410-REP48-10

Наличност: В наличност

Цена: 66,88 лв 56,85 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Подземения уред работещ с батерии за 1500 кв. м. съчетан с Водоустойчивия гел за прогонване на КЪРТИЦИ е чудесно решение за всеки двор и градина.

Подземния уред e устройство за  прогонване на къртици, сляпо куче и други подземни гризачи, които причиняват загуби в градините. Също така прогонва и змии от периметъра на действие. Характерното за това устройство е това, че се използва мотор за генериране на механични вибрации и дразнещ шум. Този факт позволява увеличаване на площта на действие на този апарат до 1500 кв.м. (кръг с диаметър 45-50 метра).  Може де се използва в дворове, зеленчуковите градини, оранжерии, овощни градини и др.

Водоустойчив гел прогонващ Къртици, Полевки, Мишки, Съсели и Видри за 25-30 дупки

Гела не съдържа вредни съставки и създава естествена бариера, като действа на обонянието на вредителите.

Водоусточив е и не се отмива от дъждове и напояване. 
Съставен е от натурални есенции (включително миризма на чесън). Тези миризми са особено неприятни и дразнещи за гризачите и те започват да се движат далеч от обработените с препарата зеленчукови градини, зелени площи, дворове и др. 
Разкопайте тунелите и дупките и поставете гела вътре в тях и около тях, след това зариите разкопаното и покриите да не влиза светлина. 
Разфасовката от 1000 мл е достатъчна за площ от около 50-60 квадратни метра или 25-30 дупки.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: