Промоция

Комплект ЧИСТИ РЪЦЕ и ПОВЪРХНОСТИ: 1 бр. Живасепт гел на алкохолна основа и 1 бр. Профиди сапун дезинфектант за ръце, 1 бр. Идо спрей за дезинфекция на повърхности

Производител: България

Код на артикула: 2552-10

Наличност: В наличност

Цена: 20,88 лв 19,84 лв
Количество:

Бъдете сигурни, че ръцете Ви са винаги чисти с Комплект ЧИСТИ РЪЦЕ и ПОВЪРХНОСТИ

(Дезинфекциращи продукти на алкохолна основа)

 

Количествата са ограничени.

В момента е в наличност.

Изпращаме с опция преглед преди плащане.

Сигурна и бърза доставка до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди или до адрес в цяла България.

Личната хигиена е от изключително значение в условия на завишен риск от вирусни и бактериални инфекции! 

Комплектът е създаден за да улесни всеки от нас в ежедневните грижи за почистване и дезинфекциране на ръцете, както и на повърхностите, които докосваме в ежедневието. 
Защитава от опасни за здравето вируси и бактерии. 
Икономични и практични разфасковки.

Комплект Чисти ръце и Повърхности включва: висококачествен гел дезинфектант, с разрешително за пускане на пазара от Министерство на здравеопазването на България и теччен сапун с бактерицидно действие, както и удобен препарат под формата на спрей за дезимфекция на работни повърхности. 

1 бр. Профиди  750 мл, 
1 бр. Идо Спрей 750 мл,
1 бр. Живасепт гел  85 мл.

Тези продукти изцяло покриват нуждите от дезинфекция на ръцете и повърхностите, които докосваме. 

HMI Идо Спрей 500 ml-  72% етанол, за почистване и бърза дезинфекция на малки по площ, труднодостъпни повърхности, медицинско оборудване и апаратура, предмети и прибори. Например телефони, мишки, клавиатури, техника, дръжки на врати и прозорци, обувки, автомобила, бърза дезинфекция на инструменти. Пълно виросовидно действие отговарящо на изистванията за върлуващия в момента Корона Вирус (включително вирусите HAV, HBV, HCV, HIV, Influenza Virus, Herpesvirus, Rotavirus, Enterovirus, Papillomavrus, Polyomavirus). Не оставя следи по третираните повърхности. Не се налага изплакване след обработка.

ЖИВАСЕПТ ГЕЛ - 85 мл. препарат за дезинфекция на ръце, на алкохолна основа, без измиване – Удобна и практична опаковка за ежедневна употреба и носене в джоба или чантата. Дезинфекциращ, предпазващ, почистващ гел за ръце, без необходимост от последващо измиване. Защитава от вредното въздействие на околната среда и осигурява лесно отмиване на попадналите замърсители от кожата на ръцете.  Съдържа Етилов алкохол 66g/100g. Има бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV, рота, AH1N1, капсулирани вируси) и фунгицидно действие. Номер на издаденото разрешение за пускане на пазара: 0056-3/2011.

HMI Профиди Течен сапун за ръце и тяло с измиващо действие и дезинфекциращ ефект 750 мл. Притежава бързо и продължително действие. Прониква дълбоко в порите на кожата. Хигиенно измиване с дезинфекционен ефект на ръце и кожа. Приложим в хуманната и ветеринарна медицина, при грижи за болния, в козметичната, фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост и в обекти с обществено предназначение.АВ: ЧАС, бензил-С12-18-алкилдиметил, хлориди. Професионален продукт! 

Нашият комплект осигурява цялостна защита за ръцете и здравето Ви и е на специална намалена цена.

Количествата са ограничени.

В момента е в наличност!

Изпращаме с опция преглед преди плащане.

Сигурна и бърза доставка до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди или до адрес в цяла България.

Поръчка можете да направите на телефон 0896660843 или през сайта ни тук.

 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: