КЛЕРАТ – восъчни блокчета отрова за мишки и плъхове, 5 кг. 250 пликчета

Производител: Швейцария

Код на артикула: 11-902

Наличност: В наличност

Цена: 168,95 лв
Количество:

САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Съдържание: 0,005% / 100гр.Бродифакум
Klerat® е високоефективен, универсален родентицид в една доза, предназначен за професионалисти. Като осигурява мощното действие на бордифакум, Klerat® гарантира контрол и над резистентните популации плъхове, като води до изключителни резултати, всеки път. Само една доза е достатъчна за да убие ВСИЧКИ плъхове и мишки. Ефективен срещу всички гризачи, резистентни на антикоагуланти. Изисква използване на по-малко примамка и по-малко труд от повечето родентициди. Как да използвате Klerat Примамките Klerat трябва да бъдат поставени веднага щом бъдат забелязани следи от гризачи. Забавянето на третирането води до по-трудно справяне с проблема.

Провеждането на програма по унищожаване на гризачите в последствие, винаги отнема повече време и изисква по-големи разходи, като в същото време гризачите нанасят и допълнителни щети. Klerat, със своето действие чрез само едно хранене, може да елиминира бързо и ефективно съществуващите популации от плъхове. Примамките Klerat могат да бъдат използвани превантивно в подходящо разположени места за поставяне на примамки, за предотвратяване на възникването на популации вредители. 

Импулсно използване на примамка: Ефективен контрол на всички гризачи Klerat убива гризачите след единично изяждане само на няколко грама примамка. Тъй като действието на примамката трае няколко дни и тя има отлични вкусови качества, гризачите продължават да консумират наличната примамка, докато умрат.

За постигане на възможно най-ефективна програма за контрол и намаляване на общото количество на използвания Klerat се препоръчва прилагане на техниката за “импулсно използване на примамка” при всички разновидности на препарата. Тази техника е особено полезна при използване в селското стопанство.

При този процес, малки количества примамка се поставят на интервали от по една седмица. При първото поставяне (или „импулс“), примамката може да бъде изцяло изконсумирана от гризачите, но не трябва веднага да бъде заменяна с нова – вместо това, на гризачите, които са изяли първата примамка се дава време да умрат.

Чак след това се поставя нова примамка за гризачите, които не са яли от първия „импулс“. Процесът се повтаря докато изчезнат всякакви следи от наличие на гризачи. Обикновено два до три импулса се оказват достатъчни. Видът на избраната примамка Klerat трябва да е подходящ за конкретната ситуация и използвани техники за поставяне на примамка.

Норми за приложение:

За употреба вътре и навън около сгради:

Плъхове: 20-60 гр. от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите се разполагат на 10 м. една от друга (при по-висока заселеност на 5 м.).

Мишки: 20 гр. от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите се разполагат на 5 м. една от друга (при по-висока заселеност на 2 м.).

За професионална употреба в канализационната мрежа: 20-200 гр. блокчета на дератизационна точка (дератизационна кутия или деритазиционен тунел), добре фиксирани, за да не бъдат отнесени от водата.

Опаковка: 5 кг. 

Правото на отказ не се прилага, когато:

  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5.50 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: