Къщички Магнум с биоциден гел за унищожаване на МРАВКИ - комплект 3 бр.

Капсули с гел за борба с всички видове мравки на открито и закрито. Унищожава цялата колония.

Производител: Испания

Код на артикула: 802605-901

Наличност: В наличност

Цена: 8,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Къщички с биоциден гел за унищожаване на мравки МАГНУМ 
 

Представляват капсули с гел  за борба с всички видове мравки на открито и закрито, в и около сгради, болници, ферми, жилища, апартаменти, гаражи, дрешници, дворове и градини. Особено подходящ за малките, кафяви (фараонови) мравки, нападащи панелните жилища. Удобен за употреба във влажни помещения, където не могат да се залагат гранулирани примамки и др.

Действат  поголовно! Магнум гел за мравки съдържа концентрирана формула и съчетава действието на две активни вещества. Съдържа силно атрактивна примамка за всички видове мравки. Те пренасят гела в гнездата си и хранят с него ларвите и царицата. Цялата колония загива дори и да не знаете къде точно се намира тя.

Лесен за употреба! Магнум гел за мравки е напълно готов за употреба. Гелът е разположен в херметични капсули. Така се запазва пресен за дълго време. Запазвате домът си чист и без остатъци от препарати. Просто отчупете края на капсулата, изстискайте гела в легенчето на къщичката и поставете в близост до местата където мравките преминават. Съдържа силно горчиво вещество, за да се избегне случайно поглъщане от деца и домашни любимци.

Една опаковка е достатъчна за обработката на голяма къща с дворно място.
Продуктът запазва действие до 4 месеца след поставянето.

Комплекта съдържа: 3 капсули х 5 гр.

 

 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: