Капан за комари Silvalure Mosquito Trap за открито и закрито за 1500 кв. м

Иновативен капан за комари, предпазва голяма площ и е напълно безвреден. Капанът привлича комарите с мощен атрактант, UV светлина, въглероден двуокис, влага, топлина и цвят.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 29.01 лв.

12 x 29.01 лв.

Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция

Код на артикула: AMT 100-10

Наличност: В наличност

Цена: 295,00 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Silvalure Mosquito Trap Капаните за комари Silvalure използват най-безвредните за околната среда методи, които са познати днес на пазара и е безопасен за Вас и Вашето обкръжение.Те използват въглероден двуокис, млечна киселина и октенол, които се произвеждат от хора или животни.

Този капан не съдържа водна мъгла, пестициди, репеленти, цитронела, спирали или свещи. Тези продукти включват използването на опасни химикали, за които е известно че са вредни както за хората, така и за околната среда.

 

Как капаните за комари Silvalureунищожават вредителите:

Женските хапещи насекоми се нуждаят от кръв, за да изхранват своите яйца. Те взимат тази кръв от Вас, от Вашето семейство, от Вашите домашни любимци и от Вашите приятели. Те откриват гостоприемниците усещайки въглеродния двуокис. Октенол (гъбен алкохол), влага и топлина от издишване, телесни миризми и цветови контрасти.Капанът за комари Silvalureсъздава комбинация от тези дразнители. Това заблуждава насекомите да приемат, че капанът е гостоприемник. След като вредителите бъдат примамени към унищожителя, те се засмукват в неговия корпус от мощен вакуумен вентилатор. Веднъж уловени, те бързо се обезводняват и умират.

Какво да очакваме:
Капана за комари ще започне незабавно да действа, но ако в околността има много комари, то може да изминат 6-8 седмици, за да се намали локалната популация до степен на прекратяване на размножителния цикъл.

Комарите са привлечени от капана с 6 различни методи:
 - Въглероден двуокис (издишвания въздух),
 - Влага (дъх),
 - Топлина (топлината на тялото),
 - Октанол и млечна киселина (транспирацията) в атрактанта,
 - UV светлина,
 - Цвят на капана - черния цвят привлича комарите.

Препоръчваме Ви да използвате бързодействащия атрактант Silvalure, включен в комплекта. Атрактантът наподобява миризмите на човешкото тяло и увеличава до 4 пъти процента на улавяне. Атрактантът с бързо действие ще стигне за около 4 седмици, като Вие можете да намерите резервни касети при нас.

Капанът за комари Silvalureизползва 6 различни начина, за да привлече комарите:

 

· въглероден двуокис (дишане) ·влага (дишане) · топлина (тяло)· атрактант с бързо действие (пот) · ултравиолетова лампа (фина настройка за комари)· контрастен цвят – черен.

Свързва се с 220V или 12V адаптер (Захранващ кабел за 12V за Капан за комари Silvalure Mosquito Trap), който се закупува отделно.
Енергоспестяващ -  24,8W.
За външна и вътрешна употреба (IP64).
Скорост на вентилатора - 2200 rpm
Гаранция: 24 месеца

Вносител за България:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г.С.Раковски 108, ет. 1, офис 104,
тел.:  02 / 981 32 58, GSM:  0896660843;     
www.newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: