Капан с лепило за Доматен молец, за оранжерии, градини и на открито за биоземеделие - 10 бр. за 200 кв.м.

Производител: Италия

Код на артикула: 802552-901

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 21,96 лв

TEMOCID COLOR TRAP Nero се състои от 10 лепки с размер 25х40см за привличане и улавяне на насекоми (Tuta Absoluta) в оранжерии, открити полета и зеленчукови градини.
Продуктът е екологичен, не отровен и без мирис. 
Други важни характеристики са неговият дълготраен ефект и неговата устойчивост на влажност и лоши метеорологични условия. 
Използва се широко в биологичното земеделие.

Хромотропните  лепливи капани на Adama  са напълно екологични и безвредни и са алтернатива на препаратите за растителна защита. Това ги прави предпочитани в биоземеделието, както и от хората, желаещи да отгледат органична продукция.

Хромотропните капани са цветни панели, покрити с лепило, които не съдържат токсични вещества и не замърсяват природата. Те улавят конкретен вид насекоми, в зависимост от цвета на капана. Могат да се използват както в оранжерии, така и на открити полета или в зеленчуковата градина, защото са устойчиви на влага, лоши атмосферни условия и не изсъхват с времето.

Капаните са готови за употреба, практични, безопасни и могат да бъдат адаптирани към различни нужди: да бъдат окачени или закрепени към пръти или стълбове.

Предимствата на лепливите цветни капани са много:

Те са без миризма
Нетоксични са
Устойчиви са на влага и не изсъхват бързо, дълготрайни са
Позволяват 100% естествена и биологична борба срещу насекомите
Дават представа кога „нападението“ се усилва и биха могли в този период да включат допълнителни средства за защита.
Могат да се използват при меки и костилкови плодове, салати и листни зеленчуци, зеленчуци, ягоди, маслини, кореноплодни, цветя и декоративни растения.

Начин на употреба - при високите сортове домати капаните трябва да бъдат разположени точно над върховете на растенията.Срещу минирищати молци е по-правилно да се разположат хоризонтално върху бетонните пътеки.

При ниски сортове капаните трябва да са прикрепени към колчета или чрез телчета максимум 30 см над растенията.
Капаните трябва да бъдат поставяни на места с най-висок риск от заразяване, т.е. на врати, фронтални краища и странични венталационни отвори. Те трябва да бъдат премахнати ако значителна част от летящите неприятели бъдат уловени.
Честота на залагане : при мониторинг за поява - 5 капана на 1000 м2 или 1 капан на 200 м2.

Когато капаните са предназначени и за КОНТРОЛ върху неприятелите съотношението е 1 капан на 20 м2 при слабо нападение и 2 капана на 20 м2 при силно напрадение.

Видове  лепливи капани Adama:

Син   срещу трипси.  Лепилен капан за улавяне на трипс.
Използвайте преди цъфтенето.

Жълт  срещу белокрилка. Адхезивен капан за улавяне на насекоми като: белокрилка, листни въшки, мушици.
Предпазва растенията в градината, в оранжерии, в саксии.

Черен  срещу доматен молец. 
Лепилен капан за улавяне на насекоми и по-специално черен молец в оранжерии, на открито и в зеленчуковата градина.

Зелен  срещу маслинени мухи. Лепило за улавяне на маслинената муха.

Ако сте решили да намалите количеството или изобщо да премахнете препаратите от Вашата градина и искате да отглеждате екологична продукция – лепливите капани са правилният избор.

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 5.50 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: