Какво е Бърза поръчка?

Ето как функционира нашата бърза поръчка

Ще Ви разкажем с пример - Разглеждате категориите за Борба с вредители и избирате уред срещу мишки, електронно устройство против хлебарки, капан за къртици или шипове против птици или друго. До полето с цената на артикула се намират полета за Име и Телефонен номер. Бързо въвеждате само тези данни. Ето, готово!

Вашата заявка току що беше изпратена! 

След това, ние се заемаме с останалото. 

В кратък времеви интервал ние обработваме данните и се свързваме с Вас, за да обсъдим важни детайли. 

Ще Ви попитаме за подробни данни за да изпълним Вашата бърза поръчка – количеството на избрания продукт за борба с вредители и Адреса за доставка. Дали получател ще сте вие, или ваш близък, приятел или роднина. Куриерската фирма, с която искате да получите артикула и дали доставката ще е безплатна.

За съжаление, заявките, направени на официален празник или през уикенда няма как да бъдат обслужени светкавично, тъй като попадат извън работното ни време. Бързата поръчка не означава, че мигновено ще получите избрания продукт. Но Вашата заявка е наша грижа и ще се свържем с Вас при първа възможност! 

Защо ние от Ню Фреш ООД сме различни?

Ако усетим, че се колебаете за даден продукт, то ние ще Ви консултираме, неангажиращо и безплатно, за да изберем заедно капана за мишки, плашилото, прогонващо птици, препаратът срещу дървеници или който и да е артикул, за да получите продукт, действащ отлично срещу вредителите във Вашата градина или Дом!

Това е тайната ни. При нас правите не просто поръчка, Вие получавате отношение и партньорство. Повярвайте ни – професионалисти сме. И Вие и поръчката Ви ще бъдете третирани по най-добрия начин.

Ако все още изпитвате съмнения към поръчките от нас – опитайте, за да се убедите.