Изкуствен кошер за защита от оси

Техническото средство за защита от оси. WAZZZPAWAY е конструиран да наподобява размерите, цвета и конструкцията.

Производител: WEITECH - Белгия

Код на артикула: R013-79

Наличност: Изчерпан

Цена: 41,99 лв

Осите са жилещи насекоми, които живеят на колонии и изграждат гнезда, наречени осарници. Колониите, в които живеят наброяват хиляди екземпляри. Колонията започва от малки целулозни клетки и има сиво-кафеникав цвят в зависимост от вида дървесни нишки от които е изградена. Осите се активизират още през пролетта, но са най-много през горещите месеци, юли и август.
Осарниците се градят около сгради или в природата, за предпочитане в близост до човека. Осите не се плашат от хора, кръжат около масата за хранене, камината, барбекюто, по заведенията и плажа. Макар да са много полезни в природата, опрашвайки растенията и избивайки вредители по културите, ужилванията на осите не са безобидни. При човека те могат да предизвикат алергична реакция, водеща дори до фатален край.
Осите са чест вредител, особено специфичен в извънградски райони, къщи и вили. Все по-често оси се срещат и в града, привлечени от наличието на храна и добри условия за гнездене. Те се заселват по покриви, тераси и дървета, като колонията им бързо нараства.
За разлика от други вредители, жилещите насекоми са много опасни в защита на гнездата си. Това е основната причина осите да избягват местата, където вече има установена друга колония (друг осарник), към който те не принадлежат. Ако в процеса на търсене на храна осите установят, че приближават непознат осарник, те се стремят да напуснат неговия район. На тази особеност е основан принципът на действие на техническото средство за защита от оси WAZZZPAWAY.
WAZZZPAWAY е конструиран да наподобява размерите, цвета и конструкцията на една голяма колония оси, с което да отблъсква по естествен път попадналите в негова близост други такива. Така се реализира защитна функция спрямо достъпа на оси в радиус до 5 метра около уреда без да бъдат използвани химикали и без да бъдат убивани потенциалните вредители.
Ефектът от прилагането на WAZZZPAWAY се наблюдава до два, три дни при първоначална употреба. На потенциалните вредители е необходимо време, за да „установят“, че това място има друг осарник и тяхното присъствие няма да остане ненаказано от обитателите му.
WAZZZPAWAY има проведено полево изпитание с доказан положителен резултат от приложението, което е документирано в доклад.
Разбира се WAZZZPAWAY не може да бъде полезен, ако наблизо вече има установена друга колония оси. В тази ситуация ползвателят трябва да се погрижи преди употребата на WAZZZPAWAY да отстрани съществуващите вече в близост гнезда на оси. За постигане на добър резултат е желателно също така да се избягва наличието в района на дрехи и предмети в ярки цветове (например яркожълто).
WAZZZPAWAY е възможно най-евтиното напълно безвредно, хуманно и лесно за приложение техническо средство за защита от оси – просто извадете „изкуственото гнездо“ от опаковката, оформете го в завършен вид и го закачете под слънчевия си чадър, в барбекюто си или на мястото, където почивате и се храните на открито в градината си. Идеален за пикник, плаж и всякаква активност на открито – средството е леко на тегло, не заема място при съхранение и лесно за приложение, само трябва да се закачи там, където сте Вие и семейството Ви. Добрата изработка на техническото средство, съвършенно наподобяващо истински осарник ще свърши останалата работа, осигурявайки Ви спокойствие от случайно пребиваващи в района жилещи насекоми (оси).
Присъствието на необичайно количество оси някъде, обикновено е признак за наличен в близост осарник. Размерът на колонията се определя по размера на гнездото. Ако например то е като футболна топка, вероятния брой оси там е към 5000. При атака от необичаен брой оси, препоръчително е да се търси специализирана помощ от специалист-дезинфектор. Той ще локализира проблема и ще предложи решение за отстраняването му.

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: