Инсектицидна професионална лампа по НАССР (улавя мухи, комари и др.) с лепяща плоскост и таймер, Gardigo

Хигиенична и комфортна. С едно зареждане работи до 90 дни.

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 62452-10

Наличност: В наличност

Цена: 259,90 лв
Количество:

Инсектицидната лампа против мухи и комари от немската фирма Gardigo е една от най-добрите и лесни за употреба устройства за унищожаване на летящи инсекти от каталога ни. Вграденият таймер включва уреда всеки ден в желаното време и го изключва след 4,6, 8 или 12 часа работа. Възможно е да работи и без прекъсване. Лепливата плоскост, която улавя насекомите, се навива за период от 0 до 90 дни. След първото настройване, инсектицидната лампа е напълно готова за работа и не се нуждае от поддръжка или проверка. 

Ние от екипа на Ню Фреш препоръчваме при първото пускане да настроите таймера на лепливата ролка на 20 дни. По този начин плоскостта ще издържи около 6 месеца, каквато е приблизителната продължителност на активност на инсектите в у нас и в централните части на Европа. Ролката е с дължина 1.80 м. Допълнителна ролка може да закупите тук. 

Защо да изберете инсектицидна лампа с плоскост и таймер срещу мухи, комари и летящи насекоми по HACCP от Gardigo?

Устройствата с лепливи плоскости, предназначени за улавяне на летящи инсекти имат 30% по-голяма ефективност от лампите с високо напрежение. Лепливата плоскост улавя насекомите, което позволява този модел уред да се използва в професионалната сфера – в предприятия, производствени бази, складове, помещения за обработка на храни и напитки. Чрез улавяне на инсектите в лепилото се повишава хигиената в помещенията, както и се избягват замърсяванията и случайните падания на частици от насекоми. 

Професионалната инсектицидна лампа привлича летящите инсекти (особено в добре затъмнени помещения и през тъмната част от денонощието) чрез 2 бр силни 6 пури от 6W с UV светлина. Нощните насекоми излизат на здрачаване и първоначално възприемат светлината като точка на привличане. Наред със светлината, много от тях биват привлечени и от човешките миризми. Поради това би трябвало да се опитате да ги уловите, преди те самите да се възползват от определени зони и източници на храна. Професионалната инсектицидна лампа срещу мухи и комари по HACCP от Гардиго ще унищожи насекомите преди да достигнат до Вас! 

Професионалната инсектицидна лампа срещу комари, мухи и други вредни летящи инсекти има красив, минималистичен дизайн, който позволява уреда да се впише в интериора на всяко едно помещения. Размерите са само 31 х 21 х 21 см, корпусът е направен от издръжлив материал в бял цвят. 

Електронният инсектициден уред е създаден за стенен монтаж и има верижка за окачване, но може да бъде и поставен да стои върху равна повърхност, благодарение на крачетата, включени в комплекта. 

В опаковката ще откриете: 

  • Инсектицидна лампа;
  • Леплива ролка 1,80 м;
  • Винтове и дюбели (по 3 бр.);
  • Шаблон за пробиване;
  • Инструкция за експлоатация.
Гаранция и техническа поддръжка от Ню Фреш 24 месеца. 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: