Инсектицидна лампа убиваща насекоми 15W за 80 кв.м

Инсектицидна лампа убиваща насекоми 15W. Този електронен унищожител на насекоми ползва ултравиолетова дължина на вълната от светлинния спектър, доказана за най-ефективна примамка за летящи насекоми през деня или нощта, за осъществяване на практична, ефек

Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия

Код на артикула: PR4315-10

Наличност: Изчерпан

Цена: 89,90 лв

Инсектицидна лампа убиваща насекоми 15W

УНИЩОЖАВА АВТОМАТИЧНО ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО

КОМАРИ, БРЪМБЪРИ, МУХИ, ОСИ, МУШИЦИ И ДР.

Този електронен унищожител на насекоми ползва ултравиолетова дължина на вълната от светлинния спектър, доказана за най-ефективна примамка за летящи насекоми през деня или нощта, за осъществяване на практична, ефективна, хигиенична и автоматична електронна система за унищожаване на насекоми.

Просто включете унищожителя на насекоми в контакт с променлив ток. Летящите насекоми в близост ще бъдат привлечени към крушката с ултравиолетова светлина и ще летят към нейните електрически заредени метални решетки. При допир с решетките, тях ги удря ток и падат в отпадната тава.

 

БЕЗ ХИМИКАЛИ, ДИМ, МИРИЗМА, СПРЕЙОВЕ, БЪРКОТИЯ, ТРЕВОГИ!

ШИРОКА ГАМА ПРИЛОЖЕНИЯ:
Подходящ за къщи, фабрики, хранителни магазини, месарници, складови помещения, хотели, ресторанти, ферми и други. Уредът не еподходящ за ползване в обори, конюшни и подобни места.

ИКОНОМИЧЕН:
Високо ефективен с ниско потребление. Изразходва само 15 W. Не е необходим инсектицид или химикал.

ВИСОКА СТЕПЕН НА СИГУРНОСТ:
Научно разработен, за да работи добре под максимално позволените милиампери, и все пак пластмасовите екрани защитават потребителите от допир с уреда. Специално разработената крушка за ултравиолетова светлина е напълно безвредна за хора и домашни животни!

УДОБЕН:
Просто го включете в нормален контакт за променлив ток за непрекъснат автоматичен контрол на летящи насекоми. Захранващият кабел за променлив ток от около 1,7 метра ви позволява да монтирате уреда на всяко място. Моля да имате предвид, че този уред не е подходящ за монтиране върху запалими повърхности и следва да не се ползва на места, където е вероятно да излизат запалими пари или взривоопасен прах.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ, РАБОТИ ПОСТОЯННО:
Унищожителят на насекоми може да работи безопасно непрекъснато през деня и нощта, като ви осигурява години безпроблемна експлоатация и служба. За пълна безопасност, всички домакински уреди, включително този, следва да бъдат изключвани от контакта, ако домът ще бъде оставен без присъствие на хора.

ПОЗИЦИОНИРАНЕ ЗА НАЙ-ДОБРО ФУНКЦИОНИРАНЕ:
Обикновено уредът се закача на около 1,8 метра височина за най-добра ефективност. Малко месо или друга храна, поставена в отпадната тава, може да помогне за примамването на насекоми в капана. Въпреки, че отпадната тава остава хладна, не ползвайте храна, която може да загори.

ЛЕСНО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА НАСЕКОМИ:
Когато тавата за събиране на насекоми на дъното на уреда се запълни до половината от височината си, тя следва да бъда почистена. За почистване на долната събирателна тава и жиците на решетките, първо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изключете уреда от контакта. След това завъртете и плъзнете тавата и я изпразнете, почистете я и я върнете на мястото и. Ако някакви насекоми се залепят между жичките на решетката, не се опитвайте да ги отстраните с отвертка или метален предмет. Леко ги почистете от там с четка.

СМЯНА НА УЛТРАВИОЛЕТОВА КРУШКА:
Ултравиолетовата крушка следва да бъде сменяна след 10 000 часа употреба (приблизително 13 месеца, ако се ползва денонощно). Крушката трябва да бъде сменена дори ако изглежда работеща, тъй като ултравиолетовите емисии ще намалеят с времето. Моля, ползвайте подходящ вид крушка за замяната. Крушката може да се набави от там, от където сте закупили продукта.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:
Унищожителят на насекоми е напълно безопасен. Но, както при всички електрически уреди, следва да бъдат спазвани определени правила на здравомислие.
A.    Винаги изключвайте уреда от контакта, когато го обработвате.
B.     Никога не работете с електрически уред, когато не носите обувки.
C.     Никога не експлоатирайте при дъжд.
D.    При сериозни метеорологични условия следва уредът да бъде спиран.
E.     Ако е влажен уредът, изчакайте докато излишната вода се изпари, преди да го включите в контакта.
F.      Дръжте уреда далеч от деца.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
1.      Ако някоя от жиците на решетката се прегъне и докосне друга, изключете уреда от контакта и разделете тези жички. (Уредът не може да функционира, когато жичките на решетката „дават накъсо“).
2.      Лек „остатъчен заряд“ все още съществува върху жичките на решетката непосредствено след изключване на унищожителя на насекоми от контакта. Можете да минимизирате този „остатъчен заряд“ като докоснете които и да е две жички с върховете на отвертка, която има изолирана дръжка.
3.      Не правете план да сменяте крушката или да ремонтирате някакви повредени части сами. Моля, свържете се с местните дилъри за замяна на крушка или извършване на необходимото обслужване или поддръжка.
4.      Ако захранващият кабел е повреден, той трябва да бъде сменен от производителя или сервизен специалист, или подобно квалифицирано лице, за да се избегнат опасности.

ЗА ПОЛЗВАНЕ САМО НА ЗАКРИТО

Вносител за България: 
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г.С.Раковски 108, ет. 1, офис 104,
тел.:  02 / 981 32 58, GSM:  0896660843;  

www.newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: