Професионална инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 40 кв.м.

Инсектицидните лампи са високо ефективни и естетически издържани уреди работещи с високо напрежение убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.)

Производител: Control Zone Products Ltd, Англия

Код на артикула: ECOZAP-13-10

Наличност: В наличност

Цена: 99,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 40 кв.м

Произведено във Великобритания.

Убиваща лампа с високо напрежение.

Описание:
Инсектицидните лампи са високо ефективни и естетически издържани уреди работещи с високо напрежение, които включват най-новите енергийно ефективни UV-светлинни технологии.
Консумацията на енергия се намалява с до 70% и електрически компоненти, като стартери и дросели,  вече не са необходими.
Лампите са перфектни за дома и  за  по-големи търговски обекти, като ресторанти, хотели, болници, предприятия, магазини и други.

Параметри: - Масивна алуминиева конструкция – устойчива на мазнини, корозия и надраскване, - 1 бр. Х 13 W Енергоспестяваща Ecolite ™ крушка. Крушката трябва да се подменя всяка година, защото след 1 година употреба убиващото й действие намалява значително, въпреки че продължава да свети. - Обхват на действие 40 кв.м. - Предназначени са за монтаж на стена, за закачане за таван, или свободно стоящи. - Включва се директно в електрическата мрежа – 220V. - Мощна електрическaмрежа, убива насекомите. - Странични пластмасови капаци с прорези за повишаване на обхвата и ефективността. - Подвижна тавичка за бързо почистване. - Безопасен ключ за включване / изключване на лампата. - Маркировка за съответствие СЕ. Уреда е безопасен за здравето, екологично чист и без излишна миризма.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА: 1. Монтирайте уреда на желаното място, като задължително трябва да е вътре, на закрито за да не бъде намокрена, с помощна на включените в комплекта – 2 бр. дюбели и винтове или верига. 2. Включете уреда в контакт с напрежение 220V.

ВНИМАНИЕ: При първото включване на уреда ще чуете пукане – това е нормално. 3. Когато се напълни тавата – първо изключете уреда, посредством ключа за включване/изключване, след това изключете кабела от контактната мрежа и после отстранете тавата с дърпане и я почистете.

Размери: дължина 290 мм х височина 275 мм х ширина 110 мм

Гаранция: 24 месеца.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: