Инсектицдна лампа против мухи и комари INSECT-O-CUTOR PRISM

Инсектицидната лампа против мухи и комари PRISM е може би една от най- елегантните и свръх стилни лампи против летящи насекоми на пазара.

Производител: PestWest - Англия

Код на артикула: 717-10

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 109,50 лв

Инсектицдна лампа против мухи и комари INSECT-O CUTOR PRISM

Инсектицидната лампа против мухи и комари PRISM е може би една от най- елегантните и свръх стилни лампи против летящи насекоми на пазара. Лампата е направена за максимално лесна употреба от крайния потребител, като нейната употреба е за всички места на които има належащи проблеми с летящи насекоми. Лампата против мухи и комари е произведена от максимално най-качествените материали които се влагат в производството на инсектицидни лампи от Английската компания Pelsis и най-високата продуктова линия insect-o-cutor Компанията е на пазара повече от 50 години.

Предният фасаден панел е изработен от stainless steel с уникален дизайн който предлага едновременно стилно докосване до жизненото пространство на вашият дом или офис и максимално привличане и улавяне на мухите и комарите. Целият корпус на инсектицидната лампа е изработен от UV стабилизирана ABS пластмаса която ви гарантира дълга и безпроблемна работа на уреда против мухи и комари. Инсектицидната лампа е проектирана така, да привлича летящите насекоми от максимално най-голям ъгъл за което спомагат специалните отвори в предният фасаден панел.

Начин на улавяне на летящите насекоми(мухи и комари)

Инсектицидна лампа PRISM е проектирана за максимален комфорт, което значи че улавя всички летящи насекоми върху леплива плоскост която се намира в корпуса на лампата. Улавянето на летящи насекоми чрез леплива плоскост е бързо лесно и безпроблемно като няма никакви звуци, миризми както е при стандартните лампи с високоволтова решетка. Инсектицидна лампа PRISM се поддържа бързо и лесно няма никакво разхлабяне за да подмените плоскостите за улавяне на мухи и комари, поставят се и се махат с едно движение.

Начин на поставяне на лампата против мухи и комари PRISM:

Поради компактните си размери лампата може да бъде поставена навсякъде където има нужда от нея без да се нуждае от специален професионален монтаж. Лампата може да бъде окачена на стена или да бъде свободно поставена на удобно за вас място. Винаги разполагайте лампата в най-тъмните зони от помещението което желаете да защитите така ефекта и ще бъде още по голям.

Обслужване на лампата:

Лампата улавя насекомите върху леплива плоскост която при запълване с мухи или комари трябва да бъде подменена с нова. Това вече става бързо и лесно с едно движение благодарение на специалният дизайн на корпуса на уреда. Лампата е напълно оборудвана и готова за употреба веднага след като я извадите от кутията, плоскостта се подменя при запълване с насекоми подмяната става чрез издърпване на плоскостта от задният край на уреда плоскостта се сгъва така че да нямате никакъв достъп с лепилото на плоскостта както и с уловените върху нея насекоми. Поставете нова плоскост, като я плъзнете по специалните канали на уреда от горната му част.

Технически характеристики:

Площ на покритие: 30кв.м

Захранване:230V- 50Hz

Тегло: 640гр.

Мощност на пурата:11W

Пури модел: Philips 1 x TPX11

Размери:(в)25 x (ш)10 x (д)10 см

Гаранция:24м

Производител: Pelsis  Великобритания

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: