Меню
Количка

Mollox - Германия

 Mollox - HCL Sanitar, Силно киселинен препарат за основно и следремонтно почистване на киселинноустойчиви повърхности, 1 л.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50553-949
HCL Sanitar - санитарен препарат за основно почистване на тежки замърсявания като ръжда, варовик и котлен камък. Изсъхва бързо и не оставя следи. Използва се като препарат за следремонтно почистване. Подходящ за почистване на басейни, фасади и за индустриално почистване. Препарат за по..
7.70лв
Без данък:7.70лв
 Mollox - LEMONIA ZITRUS, Санитарен препарат за бани и тоалетни с дълготраен и свеж аромат, 1л
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50521-949
Препарат за почистване на санитарни помещения. Бързодействащ. Отстранява варовикови наслагвания, петна от ръжда, телесни течности – урина, пот, кръв, масла, греси и други. Син на цвят с миризма на лимон. Възможност за разпенване. Продължителното му ползване предпазва повърностите от образу..
8.50лв
Без данък:8.50лв
 Mollox - MC Bergfruehling Fresh, Универсален ароматизиран концентрат за почистване на подове, мебели и повърхности, 1 л.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50675-949
MC-Fresh е неутрален универсален почистващ препарат с алкохол и свеж аромат. Има добър почистващ ефект: оставя блясък без петна. Обработките с него са изключително лесни. Почиства повърхностите и се грижи за тях едновременно. Къде и как се използва? Подходящ за всякакви водоуст..
7.39лв
Без данък:7.39лв
Mollox - Flash Sanitar, Силно киселинен препарат за основно почистване на киселинноустойчиви повърхности, 1 л.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 51010-949
Препарат за основно почистване на санитарните помещения без цвят и с приятен дълготраен мирис. Премахва успешно петна и наслагвания с органичен (ръжда, варовик, сапун) и биологичен (телесни мазнини, урина) произход. Безопасен към хромникела и санитарията в банята и тоалетната. Предлага се в конце..
8.99лв
Без данък:8.99лв
Mollox - Gril Backofen, Препарат за почистване на скара и фурна, 500 мл.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50554-949
Почистващ гел с мощен ефект за упорити остатъци от грил и пържене - мазни корички, маслени остатъци, загоряла храна, сажди и др.ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Разклатете преди употреба. Нанесете върху повърхността и разнесете с четка.В зависимост от замърсяването, оставете да действа от 3 минути до..
16.90лв
Без данък:16.90лв
Mollox - LEMONIA WC GEL, Гелообразен санитарен препарат за бани и тоалетни с дълготраен и свеж аромат, 1 л.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50552-949
LEMONIA WC GEL - Препарат за санитарна поддръжка. Изсъхва бързо и не оставя следи. Надеждно отстранява остатъците от варовик, сапун, котлен камък, урина и свързани с варовик мазнини.Препарат за почистване и отстраняване на котлен камък за санитарна поддръжка с дълготраен свеж арома..
8.50лв
Без данък:8.50лв
Mollox - MC Streifenfrei CRYSTAL, концентрат за почистване на стъкла, 1л.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50385-949
Streifenfrei CRYSTAL – Продукт без аналог на пазара.Готов за употреба препарат за почистване и поддържане на стъкла и изкуствени материали. Не оставя следи и не замазва, дори и да не бъде забърсан напълно! Много добри почистващи свойства.Функция:  Препарат за почистване на стъкл..
7.90лв
Без данък:7.90лв
Mollox - SARDIX Ultra Sanitar WC, Препарат за санитарни повърхности, 750 мл
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50361-949
Веган препарат. Не съдържа пластмаса.  Ежедневен санитарен препарат, оставящ хигиеничен и особено дълготраен свеж аромат.  Премахва без усилия остатъци от варовик, урина, ръжда и мазнини. Безвреден към материалите. Изсъхва бързо и не оставя следи.Не е подходящ за кисели..
9.99лв
Без данък:9.99лв
Обезмирисител за котешки тоалетни, постелки за гризачи, 300 гр. + ПОДАРЪК Hüniger натурален продукт за унищожаване на бълхи Обезмирисител за котешки тоалетни, постелки за гризачи, 300 гр. + ПОДАРЪК Hüniger натурален продукт за унищожаване на бълхи
Временно изчерпан
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 12371-12355-10
Натурален продукт за неутрализиране на лоши миризми в дома.  Обезмирисител за домашни любимци, 100% природен, натурален Зеолит. Високоефективен абсорбатор на влага, елиминиращ миризмите от постелките на малки животни (зайци, чинчили, хамстери, папагали) и други домашни любимци ..
9.99лв
Без данък:9.99лв
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)