Търсене на статия

Критерии на търсенето

Търсене на статия:

Статии отговарящи на критерий на търсенето

Басейн: Каква е разликата между бърз хлор и бавен хлор?
Имате басейн, трябва да знаете: Каква е разликата между бърз хлор и бавен хлор Всеки, които има басейн трябва да се грижи за здравето на всички, които го ползват. Като начало редовно трябва се дезинфекцира водата. За това Ви е нужно да ползвате хлор. Хлора се дели на два вида: бърз и бавен. Какво е бърз хлор и кога се използва Водата в басейна периодично трябва да й се слага бърз хлор, за да се почисти от бактерии, алги (водорасли), вируси и други неприятни причинители на инфекции. Бързият хлор се поставя във водата на басейна, когато няма хора в него и се изчаква както е по ..
Дезинфекция в атомобила и транспорта
Какво е важно за дезинфекцията на автомобила и обществен транспорт Всички средства за обществен транспорт, спирките в градовете и извън тях, както и метростанциите в столицата се почистват ежедневно и дезинфекцират. Специално внимание се обръща на седалките, ръкохватките, перфоратори за билети, дръжките и изобщо на всички контактни повърхности. По подобен начин можете да дезинфекцирате служебни автомобили, ако сте шофьор на такси или ако возите колеги в личен автомобил. Как да дезинфекцирате колата си На първо място е важен изборът на дезинфектант – препоръчително е да..
Как да дезинфекцирате в обществени сгради
(лаб. „Дезинфекция и стерилизация“ към НЦЗПБ) С какъв препарат се извършва дезинфекцията срещу COVID-19 Обичайните препарати за почистване на обществени сгради трябва да бъдат заменени с дезинфектанти със съдържание на алкохол. Възможна е употребата също на хлорни, алдехиди, окислители, алкохоли, йодни, четвъртични-амониеви съединения. Продължава събирането на информация от световните организации. Препаратът за дезинфекция трябва да отговоря на изискванията на Министерството на здравеопазването у нас. Дезинфектантите трябва да имат разрешителни за: Продуктов тип 2 „Дезинфектанти..