Натурален продукт за унищожаване на попово прасе, Hüniger - 50 гр.

Производител: HÜNIGER

Код на артикула: 12362-10

Наличност: В наличност

Цена: 8,59 лв
Количество:

Hüniger натурален продукт за унищожаване на попово прасе.
Хюнигер Попово прасе е 100% натурален продукт за унищожаване на попово прасе. 

Предимства:

  • Безопасен за хора и животни.
  • 100% естествен произход. 
  • Бърз ефект.
  • Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито.
  • Без химия, нетоксичен.
  • Не се развива резистентност към продукта.
  • Може да се използва в био земеделието и в био ферми

Какво е попово прасе/конощип, къде и как живее?

Поповото прасе е насекомо, подобно на хибрид между хлебарка и речен рак. На цвят е тъмно кафяво, с малко по-светъл цвят на корема.
Името му означава "къртица-скакалец". Не се храни само с една група растения, а се приема за всеядно. Яде грудки, корени и всички части на растението.  Само за една нощ може да унищожи 15 насаждания. 
Поповото прасе е и хищник. Яде червеи, дребни насекоми, личинки на бръмбари и за да стигне до жертвите си рови под земята и унищожава всеки корен по пътя си. Обитава по-влажни терени, обича рохкава почва и затова там, където почвата се напоява, е място, където може да срещне често. 
В различни региони на страната го наричат по различни начини - конощип, щипоконица, конопищица и др. 

Как "Хюнигер Попово прасе" унищожава конощипа?
Хюнигер Попово прасе е естествена пудра, която се бори успешно с вредителите.
За да определите наличието на попово прасе в градината си потърсете три неща: разровена земя, тунели и/или умираща трева.
Главата и крайниците на конощипа са твърди, но коремът му е мек, което позволява на Huniger пудрата да пробие телата им при контакт.
Разпръснете продукта в двора, по-специално около зоните на активност на вредителя, за да се отървете от него.

И въпреки че няма да навреди на вас или вашите растения, Huniger е смъртоносен за поповите прасета. Има двоен начин на действие: механичен (наранява ги, когато са в контакт с продукта) и физически (умират от дехидратация).

Как да използвам натуралния препарат Хюнигер Попово прасе?

Може да се употребява, чрез поръсване бариерно около растенията - нанесете тънък слой от пудрата върху местата, които искате да защитите като се уверите, че растенията ви могат да получават слънчева светлина и да растат правилно.
Продуктът привлича конощипа и потиска чувството му на глад. Поповото прасе се чувства сито, отказва да се храни и умира.
 

Може да третирате и чрез омокряне на листата на растенията.
Смесете съдържанието на плика с 2 литра вода и разклатете добре. Напръскайте листата на растенията отдолу нагоре. Само имайте предвид, че продукта не е ефективен, докато е мокър. Започва да действа след като изсъхне.  
Нанасяйте повторно след дъжд или поливане.
Винаги се уверете, че го поставяте върху листата на растенията, а не върху цвета.

Запомнете - целта е вредителите да влязат в контакт праха. Това означава, че трябва да ненесете тънък слой, който да не изглежда като препятствие. 

Не забравяйте да носите маска, за да предотвратите вдишване на този фин прах, докато го посипвате, или го смесете с вода, за да направите разтвор за пръскане според инструкциите на опаковката.

При контакт с препарата поповите прасета умират дехидратирани в период между 3 дни и 1-2 седмици, в зависимост от населеността. 
Да се прилага веднъж на всеки 5 дни до пълно прогонване на вредителите. 

НЕТО тегло: 50 гр.

Опаковка без пластма
Финно смяна пудра
Може да се използва в био земеделието
Може да се използва в био ферми

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: