Меню
Количка

Натурална пудра за унищожаване на мравки, Hüniger - 55 гр.

Натурална пудра за унищожаване на мравки, Hüniger - 55 гр.
Натурална пудра за унищожаване на мравки, Hüniger - 55 гр.
Натурална пудра за унищожаване на мравки, Hüniger - 55 гр.
Натурална пудра за унищожаване на мравки, Hüniger - 55 гр.
Натурална пудра за унищожаване на мравки, Hüniger - 55 гр.
7.29лв
Без данък: 7.29лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: 12356-10
 • Тегло: 0.10kg

Hüniger® натурален продукт за унищожаване на мравки.
Хюнигер® Мравки е 100% натурален продукт за унищожаване на мравки. 

Предимства:

 • Безопасен за хора и животни.
 • 100% естествен произход. 
 • Бърз ефект.
 • Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито.
 • Без химия, нетоксичен.
 • Финно смляна пудра
 • Не се развива резистентност към продукта.
 • Може да се използва в биоземеделието и в био ферми

Какво са мравките?

Мравките са често срещани насекоми - на земята има 20 квадрилиона мравки. Това прави 2,5 милиона мравки за всеки човек. 

Те приличат на термити и двете често се бъркат. Мравките могат да бъдат разпознати по техните лакътни антени и тясна "талия" между корема и гръдния кош. Някои мравки имат крила, които са по-дълги отпред и по-къси от задните им крака. Наличието на крила показва плодовитостта на мравките - мравките с крила са или кралици, или търтеи.

Обикновено живеят в структурирани гнездови общности, които могат да бъдат разположени под земята, в могили на нивото на земята или в дървета. Една колония от мравки може да съдържа стотици хиляди отделни мравки. Общностите се ръководят от кралица или кралици - някои видове могат да имат само две или до хиляди кралици.

Мравките работнички, най-видимите членове на колонията, са женски, които никога не се размножават, а вместо това търсят храна, грижат се за потомството на кралицата, работят върху гнездото и защитават общността.

Как "Хюнигер® Мравки" унищожава мравките?

Мравките са едни от най-често срещаните насекоми, които създават проблеми в домовете. Те могат да бъдат упорити и фактът, че снасят до 800 яйца на ден и живеят десетилетия ги прави досадни за премахване. 

Един нетоксичен и икономичен начин да се отървете от тях е Huniger® Мравки - чудесно решение за борба с тези вредители.

Хюнигер® Мравки е естествена пудра, която се бори успешно с мравките. И, въпреки че няма да навреди на вас или вашите домашни любимци, той е смъртоносен за насекомите. Има двоен начин на действие: механичен (наранява ги, когато са в контакт с продукта) и физически (умират от дехидратация).

 

Как да използвам натуралния препарат Хюнигер® Мравки?
Идентифицирате областите, където сте виждали групи от мравки. Проследете ги и се опитайте да разберете откъде може да са влезли в дома ви. Нанесете тънък слой пудра по пътеките на мравките. Ако сте намерили голяма група насекоми можете да разпръснете праха директно върху тях и да създадете периметър около мравките. Разпръснете по пода, первазите на прозорци и в пукнатини. Може да се употребява бариерно - около периметъра на стените на дома ви се образуват ленти с дебелина около 10 мм.

При третиране на пукнатини и грапави повърхности е препоръчително да използвате суха, плоска четка, с цел лесно нанасяне на продукта.
Запомнете - целта е мравките да влязат в контакт праха. Това означава, че трябва да ненесете тънък слой, който да не изглежда като препятствие.

Може да се прилага в градината - поръсете около местата, които искате да предпазите с Huniger Мравки или третирайте чрез омокряне на листата на растенията.
Смесете съдържанието на плика с 1-2 литра вода и разклатете добре. 
Напръскайте листата на растенията отдолу нагоре. Само имайте предвид, че продукта не е ефективен, докато е мокър. Започва да действа след като изсъхне. 
Нанасяйте повторно след дъжд или поливане.
Винаги се уверете, че го поставяте върху листата на растенията, а не върху цвета.

Не забравяйте да носите маска, за да предотвратите вдишване на този фин прах, докато го посипвате.

При контакт с препарата насекомите умират дехидратирани.
При контакт, вредителите умират в период от 3 дни до 1-2 седмици, в зависимост от населеността. 

Извършвайте обработките веднъж на всеки 7 дни.

 

 

НЕТО тегло: 55 гр.
Опаковка без пластмаса
Финно смяна пудра
Може да се използва в био земеделието
Може да се използва в био ферми

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org