Озонатори и лампи от Хималайска сол

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Озонатори и лампи от Хималайска сол - Yzora - Озонатор за пречистване на въздух и храни, преносим на най-добра цена

Yzora - Озонатор за пречистване на въздух и храни, преносим
Озонатор за пречистване на въздух и храни. Само за няколко минути работа убива бактериите, премахва...

Цена:
99,90 лв
Озонатори и лампи от Хималайска сол - Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 2-3 кг. с дървена основа на най-добра цена

Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 2-3 кг. с дървена основа
Засилва имунитета, пречиства въздуха, благотворно въздействие върху настроението, концентрацията и с...

Цена:
25,99 лв
Озонатори и лампи от Хималайска сол - Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 4-6 кг. с дървена основа на най-добра цена

Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 4-6 кг. с дървена основа
Засилва имунитета, дезинфекцира въздуха, отстранява прах, цигарения дим и други замърсители....

Цена:
36,49 лв
Озонатори и лампи от Хималайска сол - Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 6-9 кг. с дървена основа на най-добра цена

Лампа от розова хималайска сол за пречистване на въздуха 6-9 кг. с дървена основа
Почиства и освежава въздуха, отстраняват неприятните часитици прах, цигарения дим и всякакви други з...

Цена:
48,99 лв
Озонатори и лампи от Хималайска сол - Крушка 25 W, Е14, нагревателна, за солна лампа на най-добра цена

Крушка 25 W, Е14, нагревателна, за солна лампа
Резервна крушка за 220/240V, 25W...

Цена:
2,00 лв
Озонатори и лампи от Хималайска сол - Крушка 15 W, Е14, нагревател, за солна лампа на най-добра цена

Крушка 15 W, Е14, нагревател, за солна лампа
Резервна крушка -220/240 V, 15W ...

Цена:
2,00 лв
Промоция
Озонатори и лампи от Хималайска сол - Преносима UV лампа за дезинфекция на повърхности - бял на най-добра цена

Преносима UV лампа за дезинфекция на повърхности - бял
Унищожава вируси и бактерии чрез проникване в клетъчната мембрана на бактериите и унищожава на техни...

Цена:
106,00 лв 53,50 лв
Промоция
Озонатори и лампи от Хималайска сол - Преносима UV лампа за дезинфекция на повърхности - черен на най-добра цена

Преносима UV лампа за дезинфекция на повърхности - черен
Преносимият стерилизатор работи с UV LED светлина и ефективно унищожава вируси и бактерии чрез прони...

Цена:
106,00 лв 53,50 лв

Важността на чистотата на въздуха

Вредните газове в големите градове са навсякъде около нас. Често именно качеството на въздуха оказва влияние върху общото ни здравословно състояние. Замърсяването на помещенията, които обитаваме нарушава естествените процеси в организма ни като дишането и пълноценния сън, а лошите миризми, фините частици прах, мръсните газове, полените и др. са често срещан причинител на алергии. 

Как да се справим със замърсения въздух в нашия дом?

Невъзможно е да избегнем напълно замърсяването, но бихме могли да намалим негативното му въздействие върху здравето ни чрез специални устройства. На нашия сайт Ню Фреш сме подбрали йонизатори и озонатори на доказани марки, които не само лесно и бързо подобряват качеството на въздуха, а и оказват благоприятно влияние върху здравето ви като повишават енергията и намаляват чувството за умора и отпадналост. 

Как работят озонаторите?

Често по време на гръмотевична буря се усеща характерната миризма на озон - миризмата на чистота и свежест. Тя се дължи на насищането на атмосферата с този газ, принцип заложен в устройствата, наречени озонатори. Озонаторите са уреди, които генерират озон в затворени помещения чрез излагане на кислородни атоми на електрически разряд или ултравиолетови лъчи. Едно от основните предимства на озонирането е способността да унищожава всяка патогенна микрофлора, присъстваща в атмосферата и водата: вируси, вредни бактерии, микроорганизми и гъбички. Озонът има и пагубен ефект върху едноклетъчните паразити. 

Предимства на озонаторите

Уредите, които генерират контролирано количество озон могат да  ускорят възстановяването от вирусни инфекции и да предотвратят разпространението им. Освен това озонаторите и озонотерапията могат да стабилизират кръвното налягане и да облекчават главоболието.
Озонаторите можете да използвате както за дезинфекция на стаите от дома или офиса, така и за освежаване на бани, гардероби, хладилници. Някои от апаратите са подходящи за освежаване на дрехи и елиминиране на лошите миризми от шкафове с обувки, а други служат за дезинфекция на хранителни продукти или за пречистване на питейна вода.
Потърсете консултантите ни, за да изберете озонатор без допълнителни консумативи и филтри, който лесно и бързо може да се справи с лошите миризми и да подобри атмосферата в дома ви. 

Колко ефективни са йонизаторите?

Когато избирате йонизатори за вашия дом, обърнете внимание на солните лампи. Те са евтини, имат неограничен живот, изискват минимална поддръжка и са изработени изцяло от естествени материали.
Това са естествени йонизатори за въздух, действащи много нежно. Ползите от тях са много – укрепват имунната система и повишават жизнеността, възстановяват психиката, хармонизират енергията, а и се смята, че солните лампи привличат късмет в къщата. 
Достатъчно е да си купите йонизатори и да ги включвате по-често, за да йонизират и пречистят въздуха и да подобрят здравето ви, без лекарства, досадни упражнения или специални познания. Йонизиращите лампи са толкова ефективни поради активното взаимодействие на физико-химичните свойства на солта, цвета и излъчваната светлина.

Как работи лампата от хималайска сол?

Когато солният кристал се нагрява, възникват физични и химични реакции, които водят до освобождаване на отрицателни йони. Освен това, такъв процес на йонизация е много мек, броят на появяващите се йони не изисква контрол, тъй като е регулиран от естествени процеси.

Предимства на йонизаторите

Йонизаторите са полезни в борбата с коронавируса и други вирусни заболявания. С помощта на апаратите се извършва йонизиране и освежаване на вътрешността на помещенията, без допълнителни консумативи или необходимост от същински пречистватели. 

Потърсете консултантите от Ню Фреш, ако търсите допълнителна информация за цените или качеството на различните марки апарати йонизатори и озонатори, предназначени за пречистване на въздуха. От сайта ни можете да поръчате с бърза доставка до всяка точка на страната. Елиминирайте източниците на лошите миризми и ограничете разпространението на вирусите и бактериите с модерни апарати!