Гранулиран тор за рододендрони и азалии 1 кг. за 20 кв. м.

Производител: BIOPON - Полша

Код на артикула: 79-1058

Наличност: Изчерпан

Цена: 5,89 лв

Многокомпонентен минерален тор, предназначен за регулиране киселинността на почвата, което благоприятства за развитието на рододендроните и азалиите. Високото съдържание на калий оказва влияние върху външния вид на растението. Съдържанието на фосфор удължава периода на цъфтеж и стимулира образуването на нови цветни пъпки. Растенията, наторявани с тор BIOPON за рододендрони и азалии са обсипани с цветя през целия период на вегетация.

Употреба:
отмерете препоръчаната доза
равномерно посипете тор около растението
разбъркайте гранулите с горния почвен слой
полейте растението, за да активирате веднага хранителните субстанции
Препоръчителни периоди за наторяване:
При посаждане на растенията по 40 г/растение
През ранна пролет март/април и през юли/август по 50 г/м2
Да не се превишават препоръчителните дози тор, тъй като това може да доведе до заболяване или унищожаване на растенията.

Състав:
ЕО TOP, Тип торове: NPK (Mg, S) 5,5 : 8,5 : 11,5 (4 : 12) съдържащ частично разложен фосфорит
За всеки хранителен елемент (% от масата):
5,5% aмонячен азот (N), 8,5% фосфорен пентаоксид (P2O5), разтворим в минерални киселини [5% фосфорен пентаоксид (P2O5), разтворим в неутрален амониев цитрат и разтворим във вода, 4% фосфорен пентаоксид (P2O5), разтворим във вода], 11,5% водоразтворим калиев оксид (K2O), 4% oбщ магнезиев оксид (MgO), 12% oбщ сяра (S).

Мерки за безопасност:
Да се съхранява в плътно затворен съд на хладно и сухо място. Да се съхранява далече от достъп на деца. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ. При контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода. При посипване на препарата използвайте защитни ръкавици.

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: