Глифон 1 л. срещу едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели при лозя, овощни градини, свободни площи (стърнища)

Производител: Германия

Код на артикула: 20459-942

Наличност: Временно изчерпан

Цена: 31,50 лв

Глифон  1 л. срещу едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели при лозя, овощни градини, свободни площи (стърнища)


Унищожава едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели – балур, поветица, паламида, троскот, пирей, вълча ябълка, бъз, коприва и др. Може да се прилага при голям брой култури – лозя, овощни и зеленчукови, свободни площи (стърнища, канали и др.)

 

 

ВНИМАНИЕ!
Глифозат унищожава зелената маса на всички растения. Затова не бива да се пръскат зелените части на лозята, овощните дървета и други култури!

Неселективен системен тотален листен хербицид за борба срещу едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели.
Активно вещество: 360 г/л глифозат
Формулация: Разтворим концентрат (СЛ).
Разрешена употреба: за борба срещу едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели при следните култури:

АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА: ГЛИФОЗАТ 36% (ИЗОПРОПИЛАМИННА СОЛ)
ФУНКЦИЯ НА ПРЗ: хербицид.
ВИД НА ФОРМУЛАЦИЯТА: разтворим концентрат (СЛ)
 
РАЗРЕШЕН  ЗА  ПУСКАНЕ  НА  ПАЗАРА  И  УПОТРЕБА  В  Р  БЪЛГАРИЯ  със  Заповед  №  РД  11-428/09.03.2018 г. на изпълнителният директор на БАБХ и Разрешение № 01567-ПРЗ-1/14.03.2018 г.
 
МЕХАНИЗЪМ НА ДЕЙСТВИЕ: 
ГЛИФОН е неселективен системен хербицид, който се абсорбира от листата и бързо се придвижва в растенията. 
Деактивира се при контакт с почвата. 
Използва се за контрол на едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели в стърнища; подходящ е за пръскане при дървесни видове, пасища; за контрол на плевелите в горското стопанство и поливни канали.
 
Разходна норма:
Култура  Плевели Препарат мл/дка Брой пръскания
Поливни канали Многогодишни плевели 300-1000 мл/дка 1
Дървесни видове Едногодишни плевели 300-600 мл/дка 1
Дървесни видове Многогодишни плевели 600-1000 мл/дка 1
Синори Многогодишни плевели 300-1000 мл/дка 1
Пасища Нежелана дървесна растителност 300-1000 мл/дка 1
ГОТОВ РАБОТЕН РАЗТВОР ЗА 1 ДКА: 30-40 литра вода.
 
МОМЕНТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: 
Третирането да се извършва срещу плевели в активна вегетация.
 
ТЕХНИКА НА ПРИЛОЖЕНИЕ: 
Конвенционална наземна техника.
 
КАРАНТИНЕН СРОК: 
Не е приложим.
 
ПРИГОТВЯНЕ НА РАБОТНИЯ РАЗТВОР: 
Добавете препоръчителното количество от продукта в началото на пълненето на резервоара с вода и допълнете необходимия обем на водата, като имате предвид площта на културите, които ще се третират. 
Да не се приготвя разтвор повече от колкото е необходимо.
 
ФИТОТОКСИЧНОСТ: 
ГЛИФОН се деактивира бързо чрез абсорбция от глинените частици в почвата. 
Продуктът няма негативно последействие върху следващите в сеитбооборота култури
 
ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА: 
След употреба внимателно да се измива защитното оборудване и облекло, като се обръща специално внимание на измиването на ръкавиците отвътре.
 
Антидот: Няма специфичен антидот
 
СЪХРАНЕНИЕ: 
Да се съхранява в плътно затворени оригинални опаковки, в сухи, хладни и проветриви  заключващи  се  складови  помещения  за  продукти  за  растителна  защита.  
Да  се съхранява далеч от хранителни продукти и напитки, фуражи за животни, торове. В складовите помещения да не се допускат неоторизирани лица.
 
ЗАБЕЛЕЖКА
Всички препоръки, дадени по-горе идват в резултат на широки и стриктни изследвания. 
Въпреки това, някои фактори извън нашия контрол (приготвяне на работния разтвор, начина на прилагане, климатични фактори и др.) могат да повлияят върху ефекта. 
Компанията гарантира за състава, формулацията и съдържанието. Потребителят е отговорен за всякакви повреди (недостатъчна ефикасност, токсичност, наличие на остатъци и др.), причинени в следствие на цялостно или частично неспазване на инструкциите, дадени в етикета.
 
Срок на годност: 5 години. 

Тегло: 1 кг.
ПРИТЕЖАТЕЛ НА РАЗРЕШЕНИЕТО: СИНОН ЕУ ГМБХ, Германия 
КАТЕГОРИЯ НА УПОТРЕБА: Втора професионална 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: