Гел за мравки БЛАТАНЕКС (BAYER) - 4 гр.

Производител: BAYER - Германия

Код на артикула: P-1081-908

Наличност: В наличност

Цена: 12,40 лв
Количество:
Какво е бърза поръчка?
Ако желаете да направите бърза поръчка е необходимо да въведете вашето име и телефон. След изпращане на заявката наш сътрудник ще се свърже с Вас, за уточнение на адрес за доставка, количество и др.
Научете повече за Бързата поръчка
Скрий
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Скрий

Гел за мравки Блатанекс срещу мравки в туба, контролира числеността на всички мравки привличани от сладко и протеини:
 
• Monomorium pharaonis (Pharaoh’s Ant);
• Tapinoma melanocephalum (Ghost Ant);
• Lasius niger (Black Ant);
• Lasius flavus (Yellow meadow ant);
• Camponotus spp. (Carpenter Ant);
• Linepithema humile (Argentine Ant).
 
Гел за мравки БЛАТАНЕКС e готов за използване на открито и на закрито.
Активно вещество - полутечна формулация, съдържа 0.03% имидаклоприд - хлорникотинилов инсектицид.
Продукта се нанася върху хоризонтални повърхности. Малки капки с размер 0.5 см се поставят на пътищата откъдето преминават мравките, под врати, под прозорци,  в пукнатини, в цепнатини, на входовете на гнездата на мравките, в шкафове, в близост до електрическо и електронно оборудване. На открито обработете също така и тераси, плочници, тротоари, вътрешни дворове, входове към гаражи, бараки и други. като същевременно остава недостъпен за деца и домашни любимци.
Така за третиране на един апартамент са необходими около 2-3 гр. продукт. При висока заселеност на мравките, дозата може да се удвои.
При използването на продукта на открито, нанясенето може да стане директно в мравуняците или по една точка на линеен метър.
Последващата обработка трябва да е след 4 седмици.

Да не се прилага върху почви, тревни площи, цветни лехи.
Бързо действие
Лесно и забележимо намаляване на активността на мравките може да се очаква до няколко дни след третиране. Напълното елиминиране на колониите следва до няколко седмици след третирането в зависимост от вида и населеността. (Фараонова мравка – 1 седмица, Черна мравкаот 2 до 4 седмици).
Остава привлекателен в продължение на месеци
Гел за мравки
БЛАТАНЕКС е много привлекателен за мравките и не засъхва в продължение на повече от 3 месеца. Мравките се хранят от капката, връщат се в гнездото и отравят останалите мравки в колонията.
Прозрачно и ефективно нанасяне
Гел за мравки
БЛАТАНЕКС е напълно прозрачен. Единственото, което се забелязва са резултатите.
Безопасен за хората
Малки прозрачни капки се поставят дискретно в пукнатини и процепи, за да се намали риска от замърсяване на околната среда. Съдържа Bitrex , който предпазва от случайно поглъщане от хора и животни.

 

Доставките се извърпват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв. - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер. 
За поръчки за и над 50.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 
Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възмоност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати и репеленти.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Георги С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: newfresh.ltd@gmail.com и newfresh.ltd@abv.bg

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. София 1000, бул. Г. С. Раковски 108, ет. 1, офис 104
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
newfresh.ltd@gmail.com  и newfresh.ltd@abv.bg

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: