Гел за хлебарки Адвион - 5 гр

Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните продукти на швейцарската фирма Sygenta.

Производител: Европейски съюз

Код на артикула: 1-5-902

Наличност: В наличност

Цена: 16,80 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Адвион гел е нова примамка за унищожаване на всички видове хлебарки и един от най-високоефективните продукти на швейцарската фирма Sygenta.

Въз основа на изключителната си привлекателност за хлебарките, тази примамка се оказва изключително полезна особено заради не-отблъскващите и съставки.
Тя действа както на възрастното насекомо така и на нимфите. Примамката действа забавено и така разпространението и достига и до скривалищата на хлебарките.
Активно вещество: Инкоксикарб
Приложение: Единични и много-фамилни жилищни сгради, училища, търговски и промишлени съоръжения (включително складове), апартаменти, магазини, ресторанти, мотели, хотели, болници, компютърни съоръжения, хранително-вкусови предприятия, както и транспортни средства като самолети, влакове, кораби и автобуси.

Места които трябва да третирате: части от печки, хладилни компресори, фурни, скари, камини, сауни, топлинни лампи, кафе машини, парни маси, тостери, фритюрници, миялни машини, пукнатини и цепнатини по стени и подове, под оборудване, под маси, в рамките на  маси или мебели, около мивки, в рамките на или в близост до зони за събиране на боклук, окачени тавани, пукнатини и цепнатини в шкафове, тръби за топла вода. Да не се прилага ADVION® гел  към повърхности, където температура надвишава 50 градуса по Целзий , защото това може да доведе до втечняване на примамката и се губи нейната ефективност.

Доза на приложение: от 0,2 до 1,5 гр. /км. м.
При голяма населеност на хлебарки, се прилага от 3 до 5 точки гел стръв на 10 линейни метра
При ниска до умерена населеност на хлебарки, нанесете от 1-3 точки  гел стръв на 10 линейни метра.
Всяка точка гел стръв трябва да се равнява около 0,5 грама (около 1/4 " диаметър) 

 

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: