Електронен ултразвуков и електромагнитен уред за прогонване КОМАРИ за 200 кв.м. с LED светлина

Ултразвуковият и електромагнитен апарат Zanza Sonic е с доказан ефект в борбата с комарите. Устройството отблъсква комарите на голямо разстояние от помещенията, които охранява.

Производител: Mondo Verde - Италия

Код на артикула: ZAN05-10

Наличност: В наличност

Цена: 47,90 лв
Количество:
Бърза поръчка

Tел.:

Име:

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.

ZANZA SONIC е излъчвател на ултразвукови вълни, който благодарение на модулираното излъчване на ултразвукови и електромагнитни вълни причинява безпокойство у летящите и пълзящи насекоми, вследствие на което ги принуждава да напуснат защитената зона. ZANZA SONIC може да бъде използван във всяка домашна среда, тъй като не съдържа никакви химически вещества, така че е подходящ за дезинсекция на мазета, гаражи, домове, тавански помещения, складове за хранителни стоки, офиси и др. Уредът покрива площ до 200 квадратни метра. ZANZA SONIC е безвреден за хора и домашни любимци. В допълнение, той не влияе върху електрическото или електронното оборудване. Благодарение на обстоятелството, че е прозрачен, и на излъчваната LED светлина, уредът функционира също така като приятна и удобна нощна лампа, която се включва при залез слънце и се изключва при дневна светлина. ZANZA SONIC е дълготраен и потребява малко енергия, като е напълно безопасен за хора и домашни любимци, защото не използва химически/вредни вещества. На открити места, без препятствия или звукопоглъщащи материали, ZANZA SONIC е ефикасен на площ до 200 квадратни метра. В обзаведени помещения, или при наличието на препятствия (напр. мебели, завеси и т.н.), неговата ефективност се редуцира до 50 кв.м. За оптимално покритие се препоръчва използването на един уред във всяко помещение или закрита зона. Когато започнете да използвате уреда е нормално да отбележите повишена активност на насекоми, тъй като насекомите са силно обезпокоени от него. Скоро те ще напуснат зоната, покрита от действието на уреда.

УКАЗАНИЯ
1. Включете ZANZA SONIC в електрически контакт в помещението, или в зоната за дезинсекция.
2. След няколко секунди ще се включи LED показвайки, че уредът работи.
3. Оставете го в продължение на 24 часа, докато зоната бъде изчистена от насекоми; препоръчва се да оставите уреда включен, за да предотвратите бъдещо нахлуване.
4. Не разполагайте уреда зад завеси, мебели или друг инвентар, тъй като това ще снижи неговата ефикасност. Не го покривайте с никакъв предмет или лист.
Night time LED light - LED светлина за нощно време
Nightlight sensor - Сензор за нощна светлина
Operation LED - Функционална LED светлина
Ultrasounds - Ултразвук

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Апаратът не трябва да се използва от хора (в това число деца) с намалени физически, сетивни или умствени способности, или без опит и познания, освен ако те не са наглеждани, или се използва със съдействието на лице, отговарящо за тяхната безопасност, снабдено с инструкциите как да използва устройството. Децата трябва да бъдат наглеждани, за да се уверите, че те не си играят с апарата. Не използвайте устройството за цели, различни от неговото предназначение. Пазете го извън достъпа на деца. НЕ отваряйте и НЕ модифицирайте апарата. ZANZA SONICе предназначен изключително за приложение на закрито и във всички случаи трябва да бъде защитен от атмосферното влияние, както и от случаен контакт с вода. ZANZA SONIC е електроуред и следователно трябва да бъде използван с необходимите предпазни мерки. Не отваряйте и не разглобявайте уреда. Не манипулирайте с уреда, докато той е включен. Преди преместване или манипулация го изключете от контакта.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НАZANZA SONIC (АРТИКУЛ ZAN05/ UP- 11G)

Консумирана мощност: 3 W (с вътрешна лампа изключена) - 5 W (с вътрешна лампа включена)
Електрозахранване (електрозахранващо устройство): 230 V/ 50 Hz

Честота на ултразвука: от 20000 Hz до 25000 Hz, постоянно променяща се.
Сила на ултразвука: 110 децибела

Вносител за България: 
НЮ ФРЕШ ООД,

гр. София 1000, бул. Г.С.Раковски 108, ет. 1, офис 104,
тел.:  02 / 981 32 58, GSM:  0896660843;  
www.newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: