Екозин (Ecosin) таблетки против дерматофитози и гъбични, дрождеви инфекции на кожата и козината на кучета, котки и др. животни, копитен гнилец по конете - 5 таблетки х 3 гр.

Производител: Чехия

Код на артикула: 53-901

Наличност: В наличност

Цена: 37,90 лв
Количество:

Ecosin

Какво представлява?

Биологичен ветеринарен продукт, под формата на ефервесцентни таблетки, които се разтварят във вода. Без странични ефекти. Може да се прилага без значение на възрастта на животното, както и не може да бъде предозиран. Подходящ за чувствителни, бременни или животни със слаба имунна система.

Кога помага?

При дерматофитози и инфекции на кожата и козината, гъбични инфекции на лапите и ноктите, опасност от бактериални инфекции на кожата, за стимулиране на естествения растеж на микробната флора по кожата и козината, за обработка на засегнати от копитен гнилец копита.

Как действа?

Съдържа активни спори на гъбичката Pythium oligandrum, организъм, който е специфичен хищник и атакува само другите гъбички - причинители на инфекции. В допълнение ензимите, които изпуска, подтискат растежа на бактерии и микроби.

Как се ползва?

Една таблетка се разтворя в 2 литра вода с телесна температура. Изчаква се 20-30 минути, за да се активират спорите. Разтворът се нанася чрез опръскване, окъпване или се правят компреси. Процедурата се повтаря три пъти в продължение на една седмица. При необходимост се продължава и следващата седмица. 

Опаковка: 5 таблети х 3 гр.

Гъбични инфекции

Като използва механизъм на микопаразитизъм, Ecosin елиминира нишковидните микромицети и гъбички по кожата, козината и другите кожни придатъци (копита, нокти и т.н). Производството на ензими инхибира растежа на бактериите, които често причиняват вторична инфекция.
Препоръчва се за съвместна употреба с ветеринарния продукт Dermasin oil.

Дрождеви инфекции

Механизмът на микопаразитизъм, който е в основата на продукта Ecosin, изсмуква хранителните вещества от нишките на паразитните микромицети и дрожди по кожата, козината и другите кожни придатъци (копита, нокти и т.н). Производството на ензими инхибира растежа на бактериите, които често причиняват вторична инфекция и абсорбира миризмата, съпътстваща тази инфекция.

Препоръчва се за съвместна употреба с ветеринарния продукт Dermasin oil.

Копитен гнилец

Ензимната активност на Pythium oligandrum инхибира растежа на бактериите, които причиняват гниене, като същевременно подтиска миризмата. След приложението, копитото става по-сухо, не е толкова чувствително и естествената защитна бариера се възстановява. Започва растеж на нова, здрава копитна тъкан. Ecosin е много ефективен в борбата с копитен гнилец, но в същото време е изключително щадящ за поразената тъкан. Биопрепаратът е безопасен за употреба при всички животни, тъй като не съдържа никакви химически вещества, обикновено използвани в други търговски продукти. Ecosin не изсушава засегнатия участък, не изгаря тъканта, не е токсичен и не забавя процеса на заздравяване и израстване на нова копитна тъкан. Нещо повече, биопрепаратът е ефективен дори и при хронични и тежки случаи на копитен гнилец, при които инфекцията е проникнала дълбоко в копитото.

Инструкции за употреба:
1) Разтворете 1 ефервесцентна таблетка в два литра вода с телесна температура (около 34°C) и я оставете за 20–30 минути да се активира препарата.
2) Като използвате четка за копита, отстранете цялата мръсотия, тор и кал. Третирайте директно засегнатото копито като му направите превръзка или го поставите в кофа.
3) Оставете превръзката за поне 20 минути.
4) Оставете копитото да изсъхне естествено.
5) Повторете тази процедура три пъти в продължение на една седмица. Ако е необходимо, повторете третирането и следващата седмица, няма опасност от предозиране.

Внимание:
Вече приготвеният разтвор трябва да бъде използван в рамките на 24 часа. Не използвайте други противогъбични средства, съвместно с Ecosin най-малко 5 дни преди и 5 дни след третирането.

Грижа за лапите и ноктите

Като използва механизъм на микопаразитизъм, Ecosin елиминира нишковидните микромицети и гъбички по кожата, козината и другите кожни придатъци (копита, нокти и т.н). Производството на ензими инхибира растежа на бактерии, причинители на вторични инфекции и намалява лошата миризма. Кожата става по-суха и по-малко чувствителна, а естествената защитна бариера се възстановява.

Възпалителни кожни петна

Ензимната активност на Pythium oligandrum инхибира растежа на бактериите, причиняващи възпалителни процеси и същевременно намалява неприятната миризма. След приложението, кожата става суха и започва да възстановява естествените си защитни бариери

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Клиенти закупили този артикул се интересуват и от: